filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

O intalnire dubla – Double Date (2017) Online Subtitrat


Regia: Benjamin Barfoot
Actori: Danny Morgan, Georgia Groome, Michael Socha
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review O intalnire dubla – Double Date (2017)

Double Date urmărește povestea inocentului Jim, înspăimântat de fete, și încercarea sa reticentă de a-și dovedi bărbăția cu o seară înainte de a împlini 30 de ani. El și prietenul lui Alex cred că au tras lozul câștigător atunci când le întâlnesc pe frumoasele surori Kitty și Lulu, care par deschise către orice într-o noapte plină de petreceri sălbatice.

Cei doi habar nu au că femeile fatale doresc să-l facă pe Jim să-și piardă mult mai mult decât virginitatea; și că în secret au un plan mult mai întunecat pentru ziua de naștere a lui Jim: sacrificarea acestuia. Lulu și Kitty sunt de acord să-i însoțească pe tinerii naivi la petrecerea lor de aniversare; dar motivul sinistru din spatele lucrurilor este că surorile sunt implicate într-o serie de crime; iar Jim este următorul pe lista însângerată. Cele două își fixează cu fermitate și seriozitate „premiul” și nu se vor opri de la nimic pentru a-și îndeplini scopul.

Pe alocuri Kelly Wenham (Kitty) a avut cateva interpretări;dar totuşi spun că e un film slab; cel putin faza de la final; din subsol; cu mumia de tatăl …… Pe alocuri un pic de umor englezesc. Mi-am adus aminte de horror-urile alea de prin 1991;1992. Din nou spun; mai bine nu.