filme-online-banner

O minciună necesară – The Good Lie (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Biografie, Drama
Producator(i): Margaret Nagle
IMDB: 7.4
Regia: Philippe Falardeau
Actori: Reese Witherspoon, Arnold Oceng, Ger Duany


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O minciună necesară – The Good Lie

Mamere și Theo sunt fiii conducătorului unui sat din sudul Sudanului. Când milițiile din nord le atacă satul, distrugându-le casele și omorându-le părinții, fiul cel mare, Theo, este obligat să-și asume rolul de lider. El va conduce spre libertate grupul de copii, supraviețuitori ai masacrului, printre care se afla și sora sa, Abital. Dar ținuturile ostile prin care vor trece le vor pune din nou viața în pericol.

Pe drumul plin de peripeții, către tabăra de refugiați Kakuma, din Kenya, ei se întâlnesc cu alți copii fugari, legând o prietenie strânsă cu Jeremiah, care, la 13 ani, este deja pornit pe calea credinței și cu Paul, ale cărui calități devin esențiale în lupta lor pentru supraviețuire.

După 13 ani, copiilor, care au devenit între timp adulți, li se va oferi șansa de a părăsi tabăra și de a se stabili în America. Când sosesc în Kansas City, Missouri, ei sunt întâmpinați de Carrie Davis (Witherspoon), o consilieră a agenției pentru forța de muncă, care trebuia să-i ajute să-și găsească o slujbă—lucru de loc ușor, dacă ne gândim că întrerupătorul electric sau telefonul erau noutăți absolute pentru ei.