filme-online-banner

O noapte in Taipei – One Night in Taipei (2015) film online subtitrat

Titlu original: Toi Bak je pou tyun tyun zyun
Regia: Wilson Chin
Actori: Ili Cheng, Chor-yiu Kwan, Sophia Wang
Anul: 2015
Gen: Comedie, Romantic
IMDB: 5.3

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Wilson Chin, creatorul filmelor Lan Kwai Fong, revine cu o variație pe Hong Kong formula lui clubbing tineret, cu excepția stabilită în străinătate, O noapte in Taipei. La prima vedere, O noapte in Taipei este o îmbunătățire cu privire la filmele Lan Kwai Fong în faptul că șanțuri melodrama de mică adâncime pentru o poveste de mare concept care are loc într-o singură seară. Sigur, un film despre aventurile traznita de Club-hoppers nu este ambițios, dar o comedie comercial amuzant si sexy sună ca o idee bună în comparație cu seria de obicei “” persoană întâlni, fac sex, găsi ceea ce înseamnă “plotlines. Apoi filmul actual se întâmplă și rularea de ochi și scrâșnirea dinților începe.

Într-o noapte în stele Taipei Lan Kwai Fong veteran Kelvin Kwan ca Caprio, un Konger Hong în Taipei în căutarea pentru prietena lui mai (Barbie Liu), care a turneu cu amicii ei Gal și vărul Sky (6 Wing). Caprio desfășoară un inel, astfel încât el poate propune mai, dar Taiwan tip Jingua (Ada din duo de muzică Onetwofree) umflaturi în el și inelul cade o scurgere furtună. Jinghua oferă pentru a ajuta la Caprio prelua inelul, dar el trebuie să efectueze, la un club de prim, iar cei doi sunt unite în curând de Sky și dudebro Hui (Born Li, cealaltă jumătate a Onetwofree), ceea ce face acest lucru un cvartet de eroi la provocare noaptea Taipei. Deci, începe o seară de elegant prin cluburi și ogling femei fierbinte, cu outs timp ocazionale să caute inelul. Vor găsi inelul si da-l la focurile de Mordor înainte de Middle Earth este pentru totdeauna pierdut?

Spoiler: Ei nu face la Muntele Doom, care e de rahat pentru că un film “O noapte in Taipei” despre patru tipi care încearcă să renunțe la un inel într-un vulcan suna ca o idee fantastică. Într-o noapte în Taipei oferă o poveste despre oameni care acționează ca niște idioți în timp ce rulează pe tot ședință Taipei alte persoane și a obține toate apatic peste diferite femei. Fiecare tip are obiect lui de afecțiune, dar povestea principală este de Caprio. Vrea mai dar ea îl evită în timp ce proclama cu voce tare: “Vreau să fac sex cu bărbați!” Caprio poate fi mai de beta de sex masculin, dar se intalneste o femeie beta în Ting (Sharon Hsu), care așteaptă pe ochelari de soare-poarta Lothario Feilum ( William Liao), în detrimentul ei stima de sine. Natural, Caprio și Ting a găsi o înrudire, dar numai după o mulțime de sparring in “O noapte in Taipei”.