filme-online-banner

O soție pentru Barry – Someone Marry Barry (2014) Online Subtitrat


Gen: Comedie
Producator(i): Rob Pearlstein
IMDB: 5.9
Regia: Rob Pearlstein
Actori: Tyler Labine, Damon Wayans Jr., Lucy Punch


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O soție pentru Barry – Someone Marry Barry

Trei prieteni complotează pentru a scăpa de prietenul lor al carui comportament in societate este necorespunzător. Ei vor sa ii găseasca o soție, dar atunci când întâlnește o femeie exact ca el, problemele lor se dublează.

Barry: oligofren, pîrțar, smucit, nesimțit și, mai presus de toate, plictisitor. Cu aceleași calități se poate mîndri și femelania lui. Dar întrebarea care se pune este următoarea: așa scatofili, scatofagi și scatologici cum sînt ei, poți cumva să nu-i iubești? Cînd îi vezi în ploaie, există vreo cale de a-i ocoli, de a nu călca pe ei, de a nu te face de baftă și a nu te umple de mazel tov?

De fapt, dacă ai în scăfîrlie și altceva decît creier pane, întrebarea nici nu se mai pune. P.S. Trebuie să mai menționez că Barry și Melanie nu sînt în realitate așa cum i-am descris, murdăria lor este o superbă metaforă, un dos de palmă și o pereche de chiloți pătați peste botul fățărniciei generale. Ei de fapt sînt cinstiți, genuini, autentici și lipsiți de ipocrizie, Barry e barry și Mel e mel, însă nu mi-am dat eu seama la timp.