filme-online-banner

Odd Thomas (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Fantezie, Groaza
Producator(i): Stephen Sommers, Dean R. Koontz
IMDB: 6.9
Regia: Stephen Sommers
Actori: Anton Yelchin, Patton Oswalt, Willem Dafoe


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Odd Thomas (2013)

Într-un orășel din California, un tânăr bucătar pe nume Odd Thomas este abordat de fantoma unei tinere fete care a fost violată și ucisă cu brutalitate. Prin capacitatea sa unică de a-i înțelege pe cei morți, acesta este condus la criminalul fetei, un fost coleg de școală.

După rezolvarea acestui caz, într-o zi, la locul de muncă, Odd întâlnește un individ suspect care este urmărit de o armată de “bodachs”, așa-numitele creaturi spirituale, întunecate, care apar numai în timpul unui dezastru, hrănindu-se cu suferința celor răniți sau uciși. De aici începe adevăratul joc în care tânărul erou se folosește de intuiția sa supranaturală pentru a afla ce pune la cale acel individ, fiind ferm convins că acest om este conectat la o catastrofă care este pe cale să se petreacă.

La inceput nu l`am privit cu foarte mare atentie insa pe parcus…s`a facut placut si a reusit sa imi atraga toata atentia. Un film bun cu niste afecte bine realizate dar mult mai bine primite in film. Anton Yelchin joaca extraordinar in acest rol destul de dificill. Recomand filmul persoanelor care inca mai cred ca exista fantome si spirite nevazute in alte filme.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: