filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Old 37 (2015) film online subtitrat

Regia: Alan Smithee
Scenariu: Joe Landes, Paul Travers
Actori: Kane Hodder, Bill Moseley, Jake Robinson
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 5.0

Povestea de Old 37 a fost literalmente visat de către scriitorul Paul Travis. Sa trezit îngrozit dintr-un coșmar care a implicat el fiind într-un accident de mașină. Dar, în loc de a fi tratat cu bunătate de serviciile de urgență, el a avut doi oameni nebuni într-o schimbare ambulanță face încearcă să-l omoare. Ca urmare Old 37 a fost născut.

Deci, pentru a înțelege cu adevărat de ce Travis a fost atât de speriat, permite seta scena. Sunteți implicat într-un accident de mașină urât și corpul tău este un pic wee pe partea de distrus. Formați 999 sau, Old 37 în acest caz 911 și cereți asistență. În mod miraculos, ajută vine aproape imediat, sub forma de o epavă de o ambulanță numit Old 37. După cum te uiți în sus pentru mântuire pașii de aceste două “paramedici”, Darryl (Bill Moseley) care arată ușor psihotice și celelalte Jon Roy (Kane Hodder ) care poartă acest tip de masca Hannibal Lecter. Urmează cuvintele nemuritoare ale “Nu vă faceți griji, eu sunt un paramedic” și cu asta, știi că este timp pentru a satisface filtru dumneavoastră.

Old 37 din spate a Darryl și Jon Roy a fost prezentat la bun început prin introducerea tatălui lor abuziv Jimmy (Kenneth Simmons). Acest lucru într-adevăr a ajutat să pună bazele în înțelegerea caracterelor lor și modul în care viața lor a devenit turnat într-o lume a violenței și distrugere. Acum, acest lucru nu este destul de în cazul tinerilor adolescenti americani. Sunt încă dezbate dacă aceasta este pur și simplu un lucru de vârstă din partea mea, prin care eu doar nu se poate referi la problemele lor sau dacă că au fost un pic pe partea de bland. Un lucru sigur a fost că Darryl și Jon Roy au fost incredibil de util. Acest lucru ar putea fi explicat prin pe ecran chimie între Hodder și Moseley. Dar, de asemenea, am constatat că am avut mai mult de o conexiune cu twosome îngrozitoare, care nu a fost simtit cu celelalte personaje.

Trebuie spus că primele 10 minute ale Old 37 au fost unele dintre cele mai bune din tot filmul. De fapt, mi-am dat vesti că am fost un “Fan Horror fericit”. M-am simțit un sentiment de bucurie profundă, care am fost de gând să se acorde ceva care este diferit și se diferențiază de alții în acest gen. Dar ceea ce a fost vizibilă în acele prime momente cruciale a fost că cinematografia a fost fantastic. Culorile au fost atât de bogată și vibrante a adaugat la un sens clar de adâncime și dramatice pe ecran. Alegerea muzicii de-a lungul a fost remarcabilă și, uneori, a fost ca uitam o Old 37 mare masochist videoclip. Utilizarea de piese industriale grele a fost un acompaniament perfect din vizionarea o pereche de paramedici psiho finalizat victime.

Ceea ce este demn de remarcat pentru mine este că Christian Winters, care este director al Old 37, a se disociat de la de film cum este acum, folosind pseudonimul Alan Smithee. Cei care simt că au pierdut controlul creativ al lor film va folosi acest alias ca un protest.

Deci, de la ceea ce a început viața printr-un proiect finanțat Old 37 mulțime de idei specifice a crescut în ceva care nu este recunoscut de către Winters. Prin urmare, dacă este posibil, o reducere regizori ar fi un ceas trebuie. Vechi 37 este o plimbare rapid ritm în iad. Este un țipăt totală pentru a viziona și în ciuda nemulțumiri despre adolescenti, am văzut acum de patru ori.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: