filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Helena (Clara Lago) din Orbita 9 – Orbiter 9 a fost pregătită pentru o misiune de supraviețuire de la naștere, deși ea nu știe că face parte dintr-un test științific pe scară largă. Soarta ei se va schimba atunci când Álex (Álex González) o întâlnește și o face să descopere o nouă realitate; cu totul de neimaginat pentru ea. Dar povestea de dragoste dintre ei pune în pericol un experiment vital pentru întreaga omenire…

Am putea, de intrare, provocare cititorul pentru a cita o jumătate de duzină de filme spaniole de science fiction sau fantezii futuriste. Nu este atât de ușor: trebuie să se bazeze pe o mai mult de memorie ascuțite. Și este faptul că anumite genuri par istoric închise pentru cinematografia noastră, fie pentru că filmele depășesc bugetele obișnuite. Fie pentru că publicul este utilizat de standardul SUA și respinge „imitații“ străine.

Pentru Orbita 9 online subtitrat, este o co-producție cu Columbia, care oferă filmare în aer liber și de accent castiliana acea țară în caractere diferite. Adevărul este că trebuie să intre in gratiile cu această caracteristică de debut de Hatem Khraiche Ruiz-Zorrilla (1976). Zamorano de origine libaneză, comerțul și demonstrând stăpânirea mediului în primul său film. Precum și ambiție, chiar temeritatea de a alege pentru poveste science fiction și scrie singur.


Regia: Hatem Khraiche
Actori: Clara Lago, Alex Gonzalez, Andrés Parra, Belén Rueda, Kristina Lilley
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Romantice, SF
IMDB: 5.8


Orbita 9 (2017) Online Subtitrat


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: