filme-online-banner

Orchestra ambulantă – The Band Wagon (1953) Online Subtitrat


Regia: Vincente Minnelli
Actori: Fred Astaire, Cyd Charisse, Oscar Levant
An: 1953
Gen: Comedie, Muzicale, Romantice
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Orchestra ambulantă – The Band Wagon

Tony Hunter din Orchestra ambulantă online subtitrat, o fostă glorie a filmului musical, e convins de doi vechi prieteni să apară într-un spectacol pe Broadway. Totul merge bine, până la includerea în distribuție a unei faimoase prim-balerine, pe care Tony o detestă din primul moment. Dar, ca în orice comedie muzicală, povestea de dragoste este mai aproape decât se credea.

Scenariul popriu-zis al actiunii filmului The Band Wagon online subtitrat il consider de slaba calitate, ca si un simplu pretext total neconvingator pentru un film muzical-dansant de data aceasta de calitate pe acest plan, DEDICAT se pare APROAPE INTEGRAL valorificarii celebritatii si talentului deosebit al lui Fred Astaire ca si dansator in special de step din prima jumatate si mijlocul secolului XX.

Cat si intr-o oarecare masura deloc neglijabila si frumusetii chipului; dar MAI ALES corpului SUPERB construit al actritei Cyd Charisse din anii tineretii sale; aici in varsta de 31-32 de ani; in rolul balerinei si apoi al dansatoarei Gabrielle Gerard; fie intr-o costumatie sumara extrem de sexy; gen spectacol de balet sau/si cabaret care sa-i puna cat mai bine in valoare rotunjimile perfecte ale corpului sau SPLENDID.

Si in special ale membrelor sale inferioare dezgolite; fie alteori (in afara spectacolului de balet sau dansant); in tinute deosebit de cromatice dar si elegante si de bun gust. Foarte frumoasa si extrem de pitoresc-“exotica” este atmosfera acelori ani proprii perioadei amintite mai sus; a secolului trecut.

Mare pacat ca filmul a vizat in mod vadit doar spectacolul muzical-dansant; care in conditiile unui cu totul alt tip de scenariu cu adevarat captivant si el.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: