filme-online-banner

Ostatic în Mexic – Trade (2007) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Scenariu: Jose Rivera , Peter Landesman
IMDB Rating: 7,5
Regizor(i): Marco Kreuzpaintner
Actori: Kevin Kline, Kathleen Gati, Paulina Gaitan

“Ostatic în Mexic” este un film despre comerțul cu ființe umane, în acest caz, o fată de 13 de ani, mexican, care este răpit și adus la New Jersey, unde virginitatea vor fi scoase la licitație pe Internet pentru o așteaptă 50.000 dolari chillingly,. film este bazat pe fapte, pe un articol de Peter Landesman în New York Times Magazine. Și nu este un caz izolat.
Fata, pe nume Adriana (Paulina Gaitan), este predat pe o operațiune cross-country buna. Găsește doar un prieten de-a lungul drum, o femeie mai în vârstă polonez răpit nume Veronica (Alicja Bachleda-Curus). Transportul acestora este asigurată de Manuelo (Marco Perez), un om crud, cu o dungă adanc ingropate de moralitate, care începe să-l probleme de-a lungul drumului.
Călătoria de la Mexic la New Jersey se transformă într-o urmărire, deși Manuelo și captivi săi nu-l cunosc. Jorge (Cesar Ramos), fratele în vârstă de 17 ani Adriana, o vede (împotriva tuturor cote) răpit în Mexico City și urmează masina Manuelo lui tot drumul , in Ostatic în Mexic, până la granița cu un mijloc sau altul (contra chiar cote mai mari). La un moment crucial în apropierea graniței, el întâlnește o Ray Texas Ranger numit (Kevin Kline), iar după câteva încăierări verbale, își unesc forțele pentru a urma Manuelo, salvare captivi sale și pătrunde la inima operațiunii-contrabandă slave.
O afacere urât, Ostatic în Mexic, a făcut mai multe lipicios deoarece director Marco Kreuzpaintner nu are încredere în interesul intrinsec al povestea lui, și pompe-l cu detalii Chase, apeluri aproape, crize fabricate, și atât de multe scene de captivi fiind speriat și abuzat că ei încep să par gratuite, chiar bănuiesc. Da, este rău ca aceste gangsteri fără inimă, legate de mafia rusă, teroriza femeile tinere și le vinde ca obiecte. Dar nu este, de asemenea, rău că filmul persista pe plights lor, cu aproape la fel de mult ca și savura camera iubit pericolele Pauline, legate de șinele de cale ferată?