filme-online-banner

Cel mai simpatic ursuleţ revine în Paddington 2 online subtitrat cu o nouă aventură care va încânta întreaga familie. Paddington trăieşte fericit alături de familia Brown în Windsor Gardens, unde s-a integrat de minune dăruind fericire şi marmeladă pe oriunde ajunge. În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 a aniversare a mătuşii Lucy, emblematicul personaj găseşte o carte unicat în anticariatul domnului Gruber şi se angajează în tot felul de activităţi pentru a strânge bani să o cumpere. Însă, atunci când cartea este furată, pentru Paddington şi familia lui devine prioritară demascarea hoţului.


Regia: Paul King
Actori: Ben Whishaw, Hugh Grant, Hugh Bonneville
An: 2017
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 7.9


Paddington 2 (2017) Online Subtitrat


Review Paddington 2

Hugh Bonneville este în film domnul Brown; tatăl familiei care l-a adoptat pe ursulețul Paddington; gata să facă șpagatul în aer între două trenuri în mișcare pentru a-l salva pe ursuleț. Scenele de acțiune chiar sunt luate în serios în acest film de familie ce implică o investigație detectivistică; urmăriri; un mister ce trebuie dezlegat; plus o comoară. O scenă în frizerie copiată de la concetățeanul Mr.Bean va stârni cele mai puternice hohote de râs; iar multe alte momente din film sunt încărcate de emoție. Cel puțin două scene au un dramatism ce poate impresiona foarte mult copiii.

Paddington 2 personajul central; este galant; nostim şi înduioşător. Nu arată nici pe departe ca un urs peruvian; ci ca un urs brun carpatin (de altfel; familia care îi dă adăpost se numeşte Brown). Asta ne face pe noi românii să ne simţim foarte apropiaţi de Paddington; acest ursuleţ atât de familiar prin aspect; punându-ne la egalitate cu cei care au crescut cu seria de cărţi pentru copii „Paddington Bear” şi cu serialele de televiziune britanice.

Mai mult ursul de pluş e una dintre jucăriile nelipsite din mai toate căminele din toată lumea; de la Teddy Roosevelt încoace; aşa că pentru adulţii de pretudineni întâlnirea cu un „urs de pluş” vorbitor e nostalgică; iar pentru copii e cât se poate de amuzantă şi magică; scriam la premiera din 2014 a primului film. Adulţii vor rememora cărţile copilăriei; de la Singur pe lume (de Hector Malot) la David Copperfield (Charles Dickens) ori Oliver Twist (de Charles Dickens) urmărind povestea acestui pui de urs orfan; iar copiii vor primi lecţii despre ceea ce înseamnă generozitatea şi bunătatea; plus politeţea britanică.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: