Padurea blestemata – The Forest (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Zada
Scenariu: Nick Antosca, Sarah Cornwell
Actori: Natalie Dormer, Eoin Macken, Stephanie Vogt
Anul: 2016
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Padurea blestemata – The Forest

Ridicându-se terifiantă și grandioasă la poalele Muntelui Fuji din Japonia, legendara pădure Aokigahara constituie decorul plin de suspans al thrillerului supranatural Pădurea blestemată.

O americană, Sara (interpretată de Natalie Dormer din Game of Thrones și The Hunger Games), pleacă la drum pentru a o căuta pe sora sa geamănă, Jess (Natalie Dormer în dublu rol), care dispăruse în mod misterios. Frustrat de comportamentul lui Jess, soțul Sarei, Rob (interpretat de Eoin Macken din The Night Shift) nu reușește cu niciun preț s-o facă pe soția lui să renunțe la această călătorie lungă și periculoasă.

După ce trece pe la școala unde preda Jess; inventiva Sara pornește ea însăși spre pădurea blestemată. Însoțită de o nouă cunoștință a sa; jurnalistul Aiden (Taylor Kinney din Chicago Fire); ea intră în pădure ignorând avertismentul care spunea că “trebuie să țină poteca.” Ghidul japonez; Michi (starul japonez Yukiyoshi Ozawa); care-i conduce prin pădure; s-a angajat să-i protejeze pe amândoi; dar la căderea nopții; văzând că nu-i poate convinge să iasă din pădure; îi lasă să-și petreacă singuri noaptea în pădurea populată de spirite rele.

Va recomandăm și următoarele Filme Online: