filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Panglica albă – The White Ribbon (2009) film online subtitrat

Alt titlu: Das weiße Band – Eine deutsche Kindergeschichte
Regia: Michael Haneke
Actori: Christian Friedel, Leonie Benesch, Fion Mutert, Michael Kranz, Maria-Victoria Dragus
Anul: 2009
Gen: Mister, Drama
Durata: 144 minute
IMDB: 7.8/10 din 31224 voturi

Ceva este greșit în localitate. O forță malefică, unele putrezi în fundație. Aceasta nedreptate este primul simtit intr-o serie de incidente “accidente”. Apoi mutilarea unui copil are loc. Aceasta obligă sătenii, care cunosc toate un altul, să te uiți în jur cu mai multă atenție. Este una dintre ele vinovate? Cum poate fi asta? O persoană nu poate fi responsabil pentru toate aceste evenimente perturbatoare in Panglica albă. Au multe fost confiscate într-o contagiune rău?

După prima screening-ul lui Michael Haneke lui “Panglica albă” de la Cannes, toată lumea a avut teorii despre care “a făcut.” Ei bine, suntem pregătiți să vedem poveștile precum whodunits. Haneke nu este niciodată atât de simplu. Totul ar fi fost “făcut”, dar dacă nu pare să existe nici o împlinitor? Ce se întâmplă dacă se întâmplă lucruri rele oamenilor buni care nu sunt la fel de bun ca ei cred că sunt? În Haneke lui “Cache” (2005), care a împușcat videoclipuri alarmante spionaj asupra familiei? Esti sigur? Sentimentul Haneke este că nu putem fi siguri.

Acest mare film Panglica albă este stabilit în Germania rural în anii dinaintea primului război mondial I. Toate a fost stabil în acest sat de generații. Baronul detine terenul. Agricultorul, pastorul, doctorul, învățătorul, servitorii, chiar copii, joaca rolurile lor atribuite. Este o societate patriarhală, autoritară – cu alte cuvinte, un fel de societate care părea obișnuită la acea vreme în întreaga lume.