filme-online-banner

Paper Man (2009) film online subtitrat

Regia: Kieran Mulroney, Michele Mulroney
Actori: Emma Stone, Ryan Reynolds, Lisa Kudrow, Jeff Daniels
Anul: 2009
Gen: Drama, Comedie
Durata: 110 minute
IMDB: 6.7

Richard Dunn (Jeff Daniels) are unele probleme majore. Nu numai ca a fost primul său roman un flop, in Paper Man, dar el suferă de un caz grav de bloc scriitorului, căsătoria lui este pe stanci si Oh, da, el are un prieten imaginar pe nume Captain excelent (Ryan Reynolds). Într-un efort să-i dea un nou început soție lui Richard, Claire (Lisa Kudrow), l conduce la o casă închiriată în Sag Harbor. Ei petrec week-end împreună, dar în curând Claire se întoarce la munca ei chirurgicale de la New York “Presbyterian Hospital în timp ce Richard rămâne în est încearcă să dezvolte al doilea roman, o piesă cu o conexiune la un animal pe cale de disparitie, Hen Heath.

Bloc scriitorului Dunn ar putea consuma cu ușurință publicul a avut nu ar fi fost unul dintre mai multe personaje colorate Hartie omului, literalmente. Rolul Reynolds a blond și piele de bivol căpitanul excelent, nu va face mult pentru a te convinge că va face o bună Green Lantern, dar munca sa excentric face pentru distragere perfectă până când cresc la iubesc curios și de multe ori antipatic Richard. E de-a dreptul ciudat, nu pare să aprecieze soția sa iubitoare și are un timp de frustrant de dificil imaginind cine considera singurătatea lui Paper Man.
Din fericire, vine în Emma Stone ca Abby pentru a stabili un fel de legătură cu publicul care personajul Daniels “depinde. Când un carless Richard plimbari cu bicicleta mica roșu în oraș, cei doi au o întâlnire neobișnuită duce la Richard cere Abby la grijă. Confuz? Ar trebui să fii. Richard are nici un copil și în cele din urmă trebuie să rupă că știrile de Abby când vine peste. Ea găsește revelația ciudat, dar infatuarea ei cu Richard preia și începe o relație puțin probabil.