PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Parker (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Romantice
Producator(i): Donald E. Westlake, John McLaughlin
IMDB: 6.2
Regia: Taylor Hackford
Actori: Jennifer Lopez, Jason Statham, Michael Chiklis


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Parker

Parker (Jason Statham) este hoț experimentat, cu un cod de etică foarte clar stabilit: nu fură de la oameni care nu își permit luxul și nu îi rănește pe cei care nu merită. La ultimul jaf, echipa lui îl trădează furându-i toate lucrurile de valoare și lasându-l aproape mort în pustietate.

Hotărât să se răzbune, Parker îi urmărește până în Palm Beach, unde aceștia plănuiesc să dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodata. Sub identitatea unui texan bogat, bărbatul se asociază cu frumoasa și ambițioasa Leslie (Jennifer Lopez), care este mai mult decât dispusă în a-l ajuta să dejoace planurile foștilor coechipieri.

Pe lângă Jason Statham și Jennifer Lopez; din distribuția filmului de acțiune Parker mai fac parte Michael Chiklis; Wendell Pierce și Nick Nolte.

Un film bun marca Jason Statham;in care acest personaj Parker este un hot “bun”(ca sa zic asa);mereu strict la plan;nu-i raneste pe cei nevinovati etc. cum ne-am mai obisnuit in alte filme cu el(Jason Statham).Jennifer Lopez (Leslie) frumoasa;draguta;simpatica ca de obicei;isi joaca bine rolul;are cateva faze comice care m-au incantat etc. Ei doi fac un cuplu (mai mult o prietenie) grozav in acest film.Nu este genul film care sa aiba multa actiune;este usor relaxant.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: