PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Patrick (2013) film online subtitrat

Gen: Groaza, SF, Thriller
Producator(i): Justin King
IMDB: 5,0
Regia: Mark Hartley
Actori: Charles Dance, Rachel Griffiths, Sharni Vinson

Ca recuzită infricosator merge, un laptop Apple nu poate concura cu clickety-clack de mașină de scris electrică, dar în orice altă privință știe, repovestire contemporan Mark Hartley a 1978 australian gen clasic Patrick este o actualizare superioară, în mod eficient, zăngănit nervoase. De lucru o, old-school Vibe groază gotic și studiind distributia cu nume recunoscut, Hartley, care face referire originalul cult din acidulate sa, Quentin Tarantino, a sprijinit 2008 doc nu tocmai Patrick: Wild, Povestea nespus de Ozploitation !, respiră nou, viața în povestea unui pacient coma telekinetice, cu o obsesie de moarte-tech savvy.
Tarantino va fi, fără îndoială, primul fan-boy în linie atunci când această piesă gen montat frumos spectaculos circuitul festival internațional în urma premiera aceasta saptamana, la Festivalul International de Film de la Melbourne. Filmul Patrick se deschide pe piața internă în luna octombrie.
Original Patrick, scris de Everett De Roche si regizat de Richard Franklin (Psycho II), cu un cap de Hitchcock, a fost unul dintre succes mai comercial din așa-numitele filme Ozploitation, de schlocky, cu buget redus filme exploatare Aussie făcut după țara a introdus un rating R în 1971. Mai degrabă decât grămezi de sânge și violență, sa bazat pe fluaj insinuant de o premisă interesantă. Dar executia era greoaie și luminoase, Patrick, setarea antiseptic lipitori de fapt filmul atmosferei.
Versiunea Hartley, a scenariu de Justin King cu originalul Patrick Antony I. Ginnane la bord din nou, ca producator, recreează fidel momente Guignol mari din original, inclusiv o scenă-ronțăind broasca scârboasă și memorabil vitralii ferestre final, dar întunecă starea de spirit considerabil, ceea ce a dus la o procedură cu șocuri de groază frecvente și o doză contemporan de chestii roșu.
Jackson Gallagherplays personajul central omonim, omul imobilizat la pat de tineri în cameră 15 de o clinica de psihiatrie înfiorător și la distanță de mare.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: