filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Patti Cake$ (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Geremy Jasper
Actori: Danielle Macdonald, Bridget Everett, Siddharth Dhananjay
An: 2017
Gen: Drama, Muzicale
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Patti Cake$

Danielle Macdonald face debutul Star-Making cu ‘Patti Cake $’. Un film ciudat de distractiv, “Patti Cake $” se plimba pe umerii lui Danielle pentru a oferi o poveste amuzanta despre o fata care indrazneaza sa viseze dincolo de stereotip.

“Patti Cake $” Sinopsis: Patricia “Dumbo” Dombrowski (Danielle Macdonald) din Bergen County, New Jersey încearcă să caute faimă și avere ca rapper.

Ceea ce funcționează pentru ‘Patti Cake $’ este execuția sa interesantă. Adică, aceleași povești de bogăție, dar tratamentul se face într-un mod amuzant. Călătoria lui Patti de la un nimeni la încercarea de a fi cineva în lumea rapului este amuzantă, foarte abuzivă (desigur) și dulce. După cum sa spus, “Patti Cake $” este o poveste previzibilă de la început până la sfârșit. Adică, se poate prezice întregul film înainte și nu există nicio noutate aici. Îmi doresc ca directorul scriitorului Geremy Jasper să cumpere ceva imprevizibil aici, deoarece această poveste a avut potențialul de a se aventura în locuri mai noi. Dar, din păcate, asta nu se întâmplă deloc! Și asta e bine, poate mă așteptam prea mult!

Scrierea lui Jasper este decentă, deoarece povestea progresează bine, chiar dacă știm cu toții unde se îndreaptă. Protagonistul este bine gravat și merită înrădăcinat. Direcția lui Jasper este bună. Cinematografie, Editare & Costume Design, merite speciale mențiuni.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: