PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Păzea la minge – Dodgeball (2004) film online subtitrat

Regia: Rawson Marshall Thurber
Actori: Jamal Duff, Chris Williams, Rip Torn, Stephen Root, Ben Stiller
Anul: 2004
Gen: Comedie, Sport
Durata: 92 minute
IMDB: 6.6/10 din 108222 voturi

“Păzea la minge” este un titlu care recompensează studiu atent. Ea nu spune că este o poveste adevarata. Se spune că este vorba despre un underdog adevărat. Asta e adevarat. Acesta este un film despre un proprietar de club de sănătate spectaculos incompetent (Vince Vaughn), care încearcă să salveze clubul său de blocare a pieței prin introducerea o echipă din seria 50,000 $ mondial de Dodgeball in Las Vegas. Dovada că echipa este un underdog: Unul dintre membrii echipei crede că este un pirat, și un alt membru al echipei nu a observat că.

Clubul lui Vaughn, Media Joe Gym, este condus în jos și sărăcăcios, dar are un gust de nucă, dacă clientela fideli. Peste drum este un milion de dolari mai multe emporium musculare cunoscut sub numele de Globo Gym este (nu există nici un “L” în titlu, poate pentru că a căzut). Globo este detinuta de Ben Stiller, overacting până la punctul de apoplexie ca alb Goodman; performanța sa maniacal este în mod constant amuzant, mai ales atunci când el protejează împotriva om mic Complex de jur-se cu enorme de caroserii și construirea unei picioare gonflabil în pantaloni de formare.

Vaughn, joc absent-minded Peter La Fleur, acționează ca o influență steadying; el joacă mai mult sau mai puțin direct, care este înțelept, deoarece cineva trebuie să mențină terenul pe drumul cel bun. A vizitat de lithesome Kate Veatch (Christine Taylor), Păzea la minge, care lucrează pentru bancă și explică faptul că nevoile Media lui Joe 50.000 $ în 30 de zile sau va bloca. Așteaptă să-l transforme într-o parcare: Alb Goodman. Printre alte practici de afaceri dubioase, La Fleur a neglijat să colecteze cotizații pentru mai multe luni.

Kate uraste Globo White Goodman, nu în ultimul rând pentru că la ultima lor intalnire a atras atenția asupra grosolan picioare lui extrem de bine umflate. Unul dintre membrii personalului cu Media Joe vine cu ideea de a turneului Dodgeball, și din motive care nu sunt necesare pentru a explica, Kate devine membru al echipei, împreună cu pirat și patru alții. Nici unul dintre ei știe nimic despre Păzea la minge. Acest lucru nu poate fi un handicap. Propriile mele experiențe cu Dodgeball m-au condus la concluzia că acesta este de fapt un joc de noroc; singurul calificare care aveți nevoie este de a alege copii mai mari pentru partea ta. Dar am afla că Extreme Dodgeball este de fapt un sport adevărat, cu propria emisiune TV prin cablu.

“Păzea la minge”, explică sportul prin întreruperea pentru un documentar educativ școala primară din 1938. Este un documentar foarte scurt, pentru că tot ce trebuie sa stiti despre acest joc sunt “Cinci DS”, de care atât “D No. 1” și “D No. 5” sunt “Dodge!” Filmul Păzea la minge este gazduit de legenda Dodgeball Patches O’Houlihan, care trebuie, prin urmare să fie în 80 de ani, când el apare la mediu Joe în scaunul cu rotile motorizat, și anunță că le va antrena la victorie. Patch-uri este jucat de Rip Torn, a cărui metode de formare a obține râde enorme. Turneul Las Vegas se urmează formulele de timp onorat de toate filmele de sport, dar este îmbunătățită considerabil de echipele ciudate in finala. Mai ciudat este Globo Gym, căpitanul de White Goodman, inclusiv patru musclemen gigantice și o femeie foarte păros de la o fosta republica sovietica obscur. Finalele sunt emisiune de televiziune pe ESPN8 (“Dacă e aproape un sport, o avem aici!”).