PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Pearl Harbor (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Bay
Actori: Ben Affleck, Kate Beckinsale, Josh Hartnett
Anul: 2001
Gen: Actiune, Drama, Istorice
Durata: 183 minute
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pearl Harbor

“Ieri, 7 decembrie 1941 – o zi cumplită care va dăinui ca atare peste veacuri – Statele Unite au fost ținta atacului inopinat al forțelor aeriene și navale ale Imperiului japonez.”

Într-o dimineață liniștită de Duminică, în decembrie, când copiii se joacă, iar familiile merg la biserică, avioane de luptă japoneze au brăzdat cerul, lansând un atac surpriză asupra forțelor armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Această zi care a scos America din izolarea sa liniștită și a aruncat-o în plin război, schimbând cursul istoriei, este oglindită într-un film despre patriotism, pasiune și dragoste.

Povestea se axează pe evenimentele din 7 decembrie 1941, care au schimbat viața a doi tineri și curajoși piloți (interpretați de Ben Affleck și Josh Hartnett) și a unei asistente medicale frumoase și devotate (interpretată de Kate Beckinsale). Este povestea unei victorii eroice, a curajului și a dragostei fără limite, a impactului devastator al războiului.

Beneficiind de un buget colosal (140 de milioane de dolari) Pearl Harbor film online subtitrat şi având o durată mare (183 de minute); filmul “Pearl Harbour” este o superproducţie de o mediocritate rar întâlnită. Primul punct slab este scenariul neimpresionant şi pe alocuri pueril; nepotrivit în descrierea unor evenimente istorice tragice. Dialogurile sunt lipsite de nerv şi chiar de realism; replicile fiind banale şi clişeistice. Povestea de dragoste e falsă prin neverosimilitate; comportamentul iubitului înşelat în loc să fie unul mânios pare mai apropiat de parabola biblică al întoarcerii celuilalt obraz.

Al doilea punct slab este reprezentat de falsurile şi exagerările istorice în care motivele atacului japonez sunt reprezentate de înlăturarea unei blocade americane faţă de aprovizionarea Japoniei cu combustibili. Al treilea punct slab sunt interpretările mediocre ale unor actori cunoscuţi.

PortalulTauTV.com
Pearl Harbor (2001) Online Subtitrat in Romana

Pearl Harbor (2001)

Editor's Rating:
4

Va recomandăm și următoarele Filme Online: