PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Peppa Pig School Bus Trip (2015) film online subtitrat

Regia: Mark Baker
Actori: Richard Ridings, John Sparkes, Lily Snowden-Fine
Anul: 2015
Gen: Animatie
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Neville Astley și Mark Baker populare “Peppa Pig School Bus Trip” a sculptat dintr destul de o felie mare din placinta preșcolar din 2004, aerisire patru anotimpuri completă a aproximativ 50 de “Peppasodes” scurte bucata în următorii opt ani și reproducere o serie de cărți, alte mărfuri și chiar și un parc tematic mic. Deși spectacolul a fost in stare latenta din 2012, un special de 15 minute intitulat “Aur” a avut premiera în Boots teatre din Marea Britanie înapoi în luna februarie și a fost primit cu tărie, asigurându-se că vom vedea, probabil, mai mult Peppa în viitor. Pentru moment, mai mult de 200 de episoade sunt în arhiva … și încet, dar sigur, au fost lansat pe DVD în Marea Britanie sa nativă și aici peste ocean.

Pentru a apela “Peppa Pig School Bus Trip” un spectacol mic sau izolate ar fi o afirmație: aceasta este la fel de bază ca devine divertisment pentru copii, și o atmosferă dulce și simplu show-ului este destul de amendă în doze mici. Oricum, asta e ceea ce vei primi aici: fiecare “Peppasode” ruleaza aproximativ cinci minute — inclusiv de deschidere și de închidere scurt credite, tine minte — ceea ce înseamnă că problemele sunt rezolvate rapid și formula la nivel de suprafață show-ului este rareori rupt. Dacă acasă, la școală, sau juca, familie tanara Peppa (inclusiv Mami, tati, și fratele mai mic, George) și playmates (Suzy oaie, Rebecca Rabbit, Pedro Pony, Zoe Zebra, etc.) sunt aproape întotdeauna la îndemână pentru a oferi dragoste, sprijin, și bitul ocazional de frecare. În timp ce o parte din mine dorea pentru ceva mai ambițios decât ceea ce oferă de fapt episodul medie, cei mai mulți telespectatori din grupa de vârstă țintă show-ului (3-5), probabil nu se va simți înșelat.

Parintii s-ar putea simți înșelat, însă, odată ce își dau seama că toate cele zece “Peppa Pig School Bus Trip” incluse pe acest ceas DVD în 50 minute la numărul total. Intitulat Trip School Bus, cele mai multe dintre aceste episoade centru în jurul valorii de joaca Peppa și în și out-of-școală aventuri. Repere includ “Mister Skinnylegs” (interzis în Australia, ca aceasta poveste a “befriending un paianjen” nu Jive cu soiuri lor native mortale), “piesa” (școală etapele o productie de Scufița Roșie), “The ceartă “(Peppa și cel mai bun prieten Suzy oi certat), și mai mult. Nu este un împuțit in buchet … dar sunt prea scurte pentru a face un impact imens, fie un fel, care tinde să limiteze seria “valoarea reluarea.