PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Pirates of the Caribbean At World’s End (2007) Online Subtitrat


Titlu Romania: Piratii din Caraibe La capatul lumii
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 7.1
Regia: Gore Verbinski
Actori: Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Keira Knightley


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pirates of the Caribbean At World’s End

Sunt vremuri sumbre, iar Epoca Pirateriei se apropie de sfârșit. Lordul Cutler Beckett (TOM HOLLANDER) de la Compania Indiilor de Est a dobândit controlul asupra înfricoșătorului vas-fantomă, “Olandezul Zburător”, și a căpitanului său malefic și răzbunător, Davy Jones (BILL NIGHY). “Olandezul” colindă acum mările, distrugând fără milă corăbiile piraților, sub comanda Amiralului Norrington (JACK DAVENPORT).

Will Turner (ORLANDO BLOOM), Elizabeth Swann (KEIRA KNIGHTLEY) și Căpitanul Barbossa (GEOFFREY RUSH) pornesc o serie de căutări disperate, pentru a-i aduna pe cei Nouă Lorzi din Consiliul Fraților, singura lor speranță de a-i înfrânge pe Beckett, “Olandezul Zburător” și Armada sa.

Dar unul dintre Lorzi lipsește – Căpitanul Jack Sparrow (JOHNNY DEPP); fie cel mai bun; fie cel mai rău pirat al tuturor timpurilor; care a rămas prizonier în Lumea lui Davy Jones; în urma întâlnirii lui cu monstruosul Kraken.

Reuniți într-o alianță tot mai șubredă; eroii noștri; între care Tia Dalma (NAOMIE HARRIS). Pintel (LEE ARENBERG) și Ragetti (MACKENZIE CROOK); trebuie să ajungă mai intâi în periculosul și exoticul Singapore. Unde să înfrunte un pirat chinez; căpitanul Sao Feng (CHOW YUN-FAT); pentru a pune mâna pe anumite hărți și pe un vas care îi va purta până la capătul lumii; ca să îl salveze pe Jack.