PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Pod (2015) film online subtitrat

Regia: Mickey Keating
Scenariu: Mickey Keating
Actori: Larry Fessenden, Lauren Ashley Carter, Dean Cates
Anul: 2015
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 5.7

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Începând cu credite de deschidere care flash de la o simpla câteva secunde, caracteristică (Ritual) al doilea de studentie Mickey Keating indică faptul că nu are un interes în povestire pe îndelete. Ilustrând întâlnirea plină între doi frați și fratele lor chinuit-PTSD, Pod are o calitate halucinant, care face în ferocitate ceea ce îi lipsește pe povestitor convingătoare. După ce a primit recent premiera mondială la SXSW, film Pod de groază pare un natural pentru proiectii la miezul nopții, mai ales că timpul său frenetic ritm de rulare de 76 de minute garantează că publicul sale nu va primi acasă prea târziu.

Afiseaza de influente variind de la The Twilight Zone la astfel de recente thrillere conspirație paranoice ca Bug, filmul începe cu Ed (Dean Cates) și Lyla (Lauren Ashley Carter) călătoresc în cabina Maine la distanță în cazul în care viața lor fratele luptă veteran Martin (Brian Morvant). Ed a tras pe sora lui de-a lungul reticente pentru călătoria după primirea unui mesaj de la Martin frenetic, dar ceea ce găsesc este chiar mai rău decât au anticipat.

Clar deranjat Martin incepe nebun despre o conspirație misterioasă și “Pod” conținută în subsolul casei sale. De asemenea, el susține că guvernul a plantat un fel de dispozitiv de urmărire în dinți, cu o scenă care rezultă de macabru, stomatologie auto-provocat marind coeficientul siguranta “Pod” acțiunea “. Deși încearcă să insufle Ed unele calm la situația, Lyla revine complet într-o stare isterică. Martin, între timp, începe să facă unele sens. El se, la urma urmei, subliniez faptul că singurul lucru pe care Lee Harvey Oswald, Charles Whitman și Timothy McVeigh a avut în comun a fost faptul că toți erau foști soldați. Este cu siguranta de gândit.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: