PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Poltergeist Activity (2015) film online subtitrat

Regia: Andrew Jones
Scenariu: Andrew Jones
Actori: Natalie Martins, Lee Bane, Dean Sills
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 3.8

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Creditele de închidere pentru remake Gil Kenan a 1982 de groază clasic “Poltergeist Activity” facilitate banda Lingura care acoperă 1,980 punk clasic crampe “Spoon este un costum de bun gust, studios și totuși în mare măsură anodyne indie rock, care a devenit un discontinue NPR” televizor. “; crampe erau o trupa psychobilly scuzzy, dezechilibrat al cărui concert cele mai faimoase au avut loc într-un spital de boli mentale actuale. E greu să te gândești la un post scriptum mai potrivit pentru acest executat profesional de film încă fără vărsare de sânge, în sine un act de omagiu care hews reverență a materialului sursă în timp ce lipsește spiritul esențial și vitalitatea că odată ce alimentat. În general, de divertisment dar fundamental inutile, acest tribut-bandă ia pe unul dintre cele mai mari hit-uri genului ar trebui să ajungă în plasă numere decente de week-end de deschidere înainte de a găsi drumul său în lumină.

În afară de a fi una dintre cele mai tulburătoare filme PG-evaluat făcut vreodată, originalul “Poltergeist Activity” – regizat de Tobe Hooper, cu intrare nu-nesemnificativ de la producator-Scripter Steven Spielberg – atins un nerv deosebit de sensibile, datorită înțelegere cu privire la acest timpurie Reagan era Zeitgeist. Cufundat în confortul de consum ale clasei de mijloc în sus mobil, filmul sa transformat ingenios simbolurile sale statutul cel mai inofensive – aparate de brand-name, comunitățile cookie-cutter planificate construit pe teritoriul aparent virgin, zumzetul reconfortant de static provenind din televizoare în Fiecare cameră – în nexuses de teroare.

Acum trei decenii mai târziu, Kenan și Scripter David Lindsay-Abaire au depus eforturi pentru contemporize cadru povestea lui, dar aceste noi atingeri nu sape nici pe departe la fel de profund. Mai degrabă decât un agent imobiliar de succes, de exemplu, paterfamilias Eric (Sam Rockwell) a fost recent concediat de la locul de muncă; soția sa, Amy (Rosemarie DeWitt), nu mai este pur și simplu o casnica, ci mai degrabă un scriitor fără succes, care funcționează eficient ca un gospodină in filmul “Poltergeist Activity”.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: