filme-online-banner

Posthumous (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantic
Scenariu: Lulu Wang
IMDB Rating: 5.6
Regizor(i): Lulu Wang
Actori: Jack Huston, Brit Marling, Tom Schilling

Ea nu a lovit întotdeauna notele potrivite când vine vorba de prima. Premisa, care implică un caz de identitate greșită și un sculptor luptă pe nume Liam (Jack Huston) preface moartea sa pentru a face munca mai valoros, se bazează pe una dintre cele mai vechi și cele mai evidente glume despre lumea artei, iar filmul Posthumous doesnt Nu obține mult mai mult eficiente sau incisiv decât atât. Lambert Wilson adaugă o notă năzdrăvan în proces ca dealer de co-conspirator și arta lui Liam, și script-ul oferă câteva râde bune de-a lungul drum, dar umorul este larg în cel mai bun, de multe ori soluționarea pentru goofy când musca ar fi fost mult mai satisfăcătoare .

Povestea de dragoste Posthumous este cu siguranta mai puternic, datorită o poveste care îmbrățișează veselia și farmecul comedii romantice clasice, fără a ceda la elementele mai frustrant. Wang stabileste scena pentru hijinks previzibile atunci când McKenzie (Brit Marling), un jurnalist în căutarea pentru povestea perfect pentru relansarea carierei sale, decide să scrie despre Liam. Artistul încă trăiesc în cauză decide să pozeze ca propriul său frate, în scopul de a vorbi cu ea, dar configurarea este subminată rapid în favoarea evoluției mai inteligente.

Urmat triunghi amoros, care se dezvolta atunci cand McKenzie este forțat să aleagă între Liam și ei un fel, dar distras prietenul (Alexander Fehling) este, de asemenea racoritoare. Nimeni nu este shoehorned într-un rol sfânt sau mizerabil în conflict; e doar trei oameni complexe încearcă să dau seama ce functioneaza pentru ei atât personal cât și profesional.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: