filme-online-banner

Poveste din Philadelphia – The Philadelphia Story (1940) Online Subtitrat


Regia: George Cukor
Actori: Cary Grant, Katharine Hepburn, James Stewart
An: 1940
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Poveste din Philadelphia – The Philadelphia Story

Bogata mostenitoare Tracy Lord (Katherine Hepburn) urmeaza sa se casatoreasca cu un scriitor. Cu o zi inaintea nuntii, acasa la Tracy apare fostul ei sot, hotarat sa strice nunta.

Dupa un divort rapid de C.K. Dexter, furtunoasa Tracy Lord, fiica cea mare a unei vechi si bogate familii din Poveste din Philadelphia online subtitrat, isi gaseste un nou sot in persoana lui George Kittredge -un ambitios manager. Casatoria lor este un eveniment monden vanat de presa de scandal in care lucreaza si fotografa Liz Imbrie alaturi de reporterul si scriitorul Mike Connor. Pentru a surprinde scene inedite, cei doi sunt ajutati de Dexter care, printr-un santaj asupra lui Tracy, le asigura accesul in casa familiei Lord in ziua nuntii.

Deranjata de prezenta celor doi, Tracy din The Philadelphia Story online subtitrat incearca sa ascunda amanunte legate de familie si sa saboteze munca ziaristilor; dar apoi descopera ca Mike este un scriitor talentat si incepe sa-l simpatizeze. In seara dinaintea nuntii; Tracy realizeaza vina pentru esecul primei casatorii cu un barbat pe care inca il iubeste si inutilitatea casatoriei cu George; dar si farmecul exercitat de Mike asupra ei. Vrand sa prinda curaj pentru falsul rol de mireasa, ea se imbata alaturi de Mike insa; cand acesta o duce in casa, este zarita de logodnicul ei George care devine gelos. In ziua nuntii Tracy rupe logodna si, pentru a nu prelungi asteptarea invitatilor; continua ceremonia alaturi de Dexter.