filme-online-banner

Povestea lui Boy George – Worried About the Boy (2010) film online subtitrat

Regia: Julian Jarrold
Actori: Douglas Booth, Jonny Burt, Freddie Fox, Mathew Horne, Marc Warren, Francis Magee
Gen: Biografie, Drama, Muzical
Durata: 90 minute
IMDB: 7.0/10 din 864 voturi

Povestea lui Boy George – Worried About the Boy
Născut în sudul Londrei in 1961, George O’Dowd a fost unul dintre Kids Club Blitz care au transformat o viață de pansament până pe șomaj într-o carieră, ca cantareata beribboned și elaborat făcut-up de Culture Club. Întotdeauna rapid cu o quip – el însuși transformat într-un mascota gay-vă cum ar fi pentru mijloc de nervozitate Anglia, spunându-chatshow gazdă Russell Harty: “Prefer o ceașcă de ceai de sex” – a propulsat muzical cufundata Culture Club la statutul de star, ajutându-le să sapte Top 10 hit-uri din Marea Britanie, și nouă în SUA. Heroina a fost ruina lui și chiar GAG – “Sunt un dependent trageți, nu dependent de droguri” – nu a putut masca toamna. In anii ’90, el sa reinventat ca un DJ, înființat o etichetă de dans și mai târziu o gamă de îmbrăcăminte, B-Rude. Autobiografia sa 1995, ia-o ca un om, rămâne una dintre memoriile celebritate cele mai convingătoare ale epocii. Deși, există posibilități de altă ediție a lua în cele mai recente drame sale – în ianuarie 2009, el a fost condamnat la 15 luni de închisoare pentru încătușarea o escorta de sex masculin la perete și bate-l cu un lanț, după o sesiune de cocserie și foto gol.

Marilyn Povestea lui Boy George – Worried About the Boy
Nume real Peter Robinson, acest înflorit pentru scurt timp trageți queen distribuit o ghemuit cu George și a găsit faimă trecătoare în revista stil nenumărate raspandeste ca un regulat la club Blitz. El prea aterizat un contract și un cuplu de hit-uri din 1983, inclusiv Apelarea Numele și plâng și să fie liber, dar a suflat o șansă la un progres SUA și a alunecat din vedere ca problemele de droguri escaladat. Acum 47 de ani, el și-a păstrat de la ieșirea de la ochii publicului, cu excepția pentru o pereche de apariții ca un cap de vorbind la documentare TV și reality show. George l-au invitat în jurul pentru a viziona o previzualizare a îngrijorat de băiat, în care Marilyn devine unele dintre liniile cele mai waspish (“Ține bărbia sus,” a spune o George înnebunită de durere). Nici un cuvant inca asupra a ceea ce el face din rolul său desen animat, dar putem ghici. “El urăște tot”, spune George.

Steve Strange Povestea lui Boy George – Worried About the Boy
De la South Wales la împăratul subteran West End, Strange a fost portarul greu de va rugam sa de Blitz, clubul care incubat noua mișcare romantică, care, la rândul personal top, buticuri și revistele de stil din anii ’80. Truc lui a fost de a organiza o oglindă a pariorii disperate încearcă să pătrundă și să le cereți: “? Ai văzut te-ai lasa-te in” El a format Visage cu Rusty Egan și Midge Ure și a lansat o serie de piese va deveni capse de pe album compilație 1980 – Fade la Grey and Night Train – dar succesul diagramă diminuat și sa întors la promovare clubului. Lucrurile nu s-au strecurat afară atât de bine în ultimii ani: autobiografia sa, blitzed !, descris lupta lui cu dependenta de droguri, iar în 2000 a fost găsit vinovat de furt din magazine o papusa Teletubby în Bridgend.

Malcolm McLaren Povestea lui Boy George – Worried About the Boy
După cum a jucat de Mark Gatiss în îngrijorat de băiat, McLaren fură spectacolul cu spirit și atitudine. Și, probabil, el a fost shrewdest, operatorul cel mai talentat pentru a ieși din post-punk / New scena Romantic. Talentul lui a fost pentru a profita germenul unei idei sau de alcool, și filare în ceva mai mare și mai fantastic – în calitate de administrator al Sex Pistols, un colaborator timpuriu cu Vivienne Westwood, și cu propriile sale inregistrari. El a murit de cancer în aprilie, în vârstă de 64.

Wow Wow Bow Povestea lui Boy George – Worried About the Boy
Cantat de Annabella Lwin și cel mai bun amintit pentru coperta durabilă a I Want Candy, acest amestec de succes scurt de voce guițat și bate toba africane a fost născocit de Malcolm McLaren pentru a promova hainele Vivienne Westwood. Au reformat intermitent, dar nu tulburat top de la – site-ul lor prezinta jurnalul lor turneu gol din vara anului 2005.

Spandau Ballet Povestea lui Boy George – Worried About the Boy
Drepte Băieții nordul Londrei, pe fondul păuni se auto-lăuda ale mulțimii Blitz, acest Cinci piese – condus de compozitorul Gary Kemp, cu fratele Martin pe bass – au fost batjocorit pentru lor “ceai-prosop chic”, dar curățat în topurile de-a lungul anilor ’80 cu hit-uri, inclusiv Adevărat și aur. Au despărțit în 1990, pe fondul învinuiri și bătălii juridice – pentru Kemps intrat în care acționează (au jucat gemeni Kray, apoi Martin a avut un rol în EastEnders) – dar reformat anul trecut pentru un turneu mondial și un nou album, din cauza acestui an.

Culture Club Povestea lui Boy George – Worried About the Boy
Nu a fost doar spectacolul Boy George. Relația lui tempestous cu bine bateristul Jon Moss a ajutat conduce vehicule și de a distruge trupa. (Una dintre cele mai bune scene din îngrijorat de Boy George are crashing lui Ford Granada în iaz ornamental lui Jon apoi voma în ea.) Basistul Mikey Craig, de frizer Roy Hay pe chitara si clape completat gama. Urmat diverse încercare reuniune. Craig a terminat efectuarea cu un omagiu adus act Culture Club, Cultura Dub.