PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Predator Dark Ages (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, SF
Scenariu: James Bushe, John Thomas
IMDB Rating: 6,2
Regizor(i): James Bushe
Actori: Adrian Bouchet, Amed Hashimi, Sabine Crossen

Un grup a Cavalerilor Templieri a reveni la patria lor în Marea Britanie, după un război lung împotriva dușmanilor. Cu toate acestea, ei află o creatură misterioasă, care a apărut în zona lor și ucide tovarășii lor, unul câte unul. Ei au observat că un prădător cu capabilități superioare vrea pentru a testa abilitățile fiecărui războinic lui. Acest lucru pare a fi un fel de sport pentru entitate periculoasă. Când toți prietenii lui sunt înfrânți și ucis de pradator, singurul Thomas este lăsat să își încerce norocul și să se răzbune pentru uciderea brutală și decapitarea de prietenii lui. Are el posedă acea energie și de calificare care este nevoie pentru a învinge această creatură extraterestră?
Review:

Filmul Predator Dark Ages începe cu o ființă umană îmbibat de sânge care rulează într-o manieră înfricoșătoare, în căutarea înapoi ca și cum ceva periculos urmărește el. Regizorul James Bushe nu ne spune ce se întâmplă cu sufletul speriat, dar, așa cum povestea se mișcă înainte, putem înțelege ce a fost difuzate de a fost. Aceasta este o tehnică bună pentru a crea interes pentru spectatori la început.

Aceasta Predator Dark Ages este o versiune prescurtată din 1987 filmul “Predator”, în care Arnold Schwarzenegger realizat ca comando de elită, care sa luptat cu o entitate extraterestră mult superioară decât oamenii. Dacă înlocuiți epoca modernă și arme cu Evul Mediu, va fi uitam de aceeași poveste cu constrângerile bugetare care afectează calitatea filmului.

Cu doar £ 13.000 buget și 25 de minute de durată, acest efort este foarte impresionant. Dacă apar străinilor în epoca modernă a folosi vieți omenești ca furaje pentru sport lor, ei trebuie să existe în timpurile medievale. Aceasta este ideea din spatele Predator Evul Mediu. Dacă vă păstrați în minte buget mic și de scurtă durată, va place acest thriller indie. Grafica pe calculator sunt folosite pentru a crea adeptly cifra periculos de prădător. Cu toate acestea, încheierea drama nu este atât de impresionant și generează unele valuri de dezamăgire in filmul Predator Dark Ages.