filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Predestination (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Mister, SF
IMDB: 7.5
Regia: Michael Spierig , Peter Spierig
Actori: Sarah Snook, Noah Taylor, Ethan Hawke, Elise Jansen, Christopher Kirby


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Predestination

Predestination este povestea vieții unui Agent Temporal trimis într-o serie complicată de călătorii în timp, a căror menire este să continue activitatea sa de apărător al legii în eternitate.
Acum, la ultima misiune, agentul trebuie să urmărească pe delincventul care i-a scăpat mereu de-a lungul călătoriilor în timp.

M-am bucurat ca, iata, am putut vedea un film SF de calitate si nu doar niste efecte facute pe calculator, cum se intampla in ultimii ani. Chiar am fost uimit ca in anul de gratie 2014 cineva isi asuma un act de curaj si se incumeta sa produca un film SF fara a apela la astfel de efecte.

Filmul e bine realizat si intriga e foarte bine dozata; ea evoluand lent pana la momentul de paroxism de la finalul filmului.

Din pacate scenariul are o mare problema de logica care are ca efect chiar anularea lui: ea; eroina principala; nu poate exista atat timp cat nu are o origine. Nu pot formula altfel si nici nu pot dezvolta ideea pentru a nu fi acuzat de spoilere; dar oricine are un pic de rationament o sa-si dea seama de ceea ce incerc sa spun dupa ce va viziona filmul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: