filme-online-banner

Presiunea – Pressure (2015) film online subtitrat

Gen: Thriller
Scenariu: Louis Baxter, Alan McKenna
IMDB Rating: 5.8
Regizor(i): Ron Scalpello
Actori: Danny Huston, Matthew Goode, Joe Cole

Atunci când un echipaj scufundare la mare adâncime de patru om deveni separat de nava lor, paranoia, panică și claustrofobie devora echipa, deoarece introduce o cursa contra cronometru în încercarea de supraviețuire, în clopot saturație situat la 400 de metri sub nivelul mării. Palpitant Premisa nu-evadare evoca thoughts nostalgice ale giganți cinematografice, cum ar fi Apollo 13 și 127 de ore, dar chiar și bogăția incredibilă a talent implicate nu este de ajuns pentru a salva ceea ce este o extrem de bland 91 minute de risc în monotonie.
La fel ca filmele menționate mai sus, are loc sub Presiunea într-un spațiu nu mai mare decât o câțiva metri lățime, și în timp ce aceasta generează succes un sentiment de claustrofobie, de asemenea, înseamnă filmul Presiunea se bazează foarte mult pe scrierea de personajele sale de a păstra audiența angajat o dată pe emoții mor.

Din păcate acest lucru este în cazul în care filmul Presiunea chiuvete. În ciuda performanțelor pasionat puternice din toți cei implicați, este din pacate putin pentru exprimate de a lucra cu. Sequences flashback sporadice ale tragediei sunt țesute în întreaga într-o încercare de a aduce substanta si greutatea celor patru personaje, dar aceste secvențe și scrierea generală se simte murdar și incoerente, care seamănă cu un mozaic de idei fără tragere de inimă, care nu sunt niciodată îmbrățișat pe deplin sau comise prea. Ca urmare, lipsa investițiilor emotionala inseamna atunci cand incep dropping ca muștele, nu am putut pasă mai puțin. Cinematografia este de multe ori pe tac, iar unele dintre fotografii subacvatice sunt frumos bântuie, dar din nou, lipsa de substanță și dezvoltarea caracterului înseamnă navă este putred în interior.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: