filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Prietenul meu german – El amigo alemán (2012) film online subtitrat

Alt titlu: The German Friend
Regia: Jeanine Meerapfel
Actori: Max Riemelt, Benjamin Sadler, Hartmut Becker
Anul: 2012
Gen: Drama, Romantic, Razboi
Durata: 100 minute
IMDB: 6.0/10 din 272 voturi

In Prietenul meu german, Shulamith Friedrich Löwenstein și Burg, copiii de imigranți germani, a crescut împreună în Buenos Aires a anului 19501. Familia Sulamit este o familie de evrei a fost exilat în America de Sud pentru a scăpa de Holocaust; Friedrich a fost adeptul nazismului și-a schimbat numele în timpul zborului său. Sulamit Friedrich și să devină prieteni și se încadrează în dragoste cu fiecare alte.

Când Friedrich descoperă că tatăl său a fost un SS și un criminal de război, el a decis să rupă toate legăturile cu familia sa și din Germania. Acolo, el sa alăturat mișcările studențești din anii 1960 ca urmare a Sulamit la Frankfurt pe o bursă. Dar obsesia Friedrich cu politica nu lasă loc pentru o relație. Sulamit întâlnește apoi Michael, un profesor, și se încadrează în dragoste cu el. Cu toate acestea, continuă să ia noi Friedrich.

Friedrich sa întors în Argentina pentru a lupta împotriva dictaturii militare și a fost arestat și închis într-o acțiune militară. Sulamit, informat cu privire la moartea lui Friedrich social în Argentina și a găsit locul unde este deținută. Ea a reușit să-l viziteze în închisoare, cu ajutorul unui grup de sprijin de dispariții politice care îi conferă un pașaport fals. Apoi își dă seama că ea iubește mai presus de toate Friedrich și desparte de Michael la întoarcerea sa în Germania in filmul Prietenul meu german.
Ca urmare a schimbării de guvern în Argentina în 1983, Friedrich este eliberat. El a călătorit în Patagonia pentru a sprijini Mapuche care se luptă să păstreze pe teritoriul lor. Sulamit întoarce în Argentina să se alăture omul le-a iubit întotdeauna.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: