filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Prima lovitura a lui Jackie Chan – Police Story 4 (1996) Online Subtitrat


Regia: Stanley Tong
Actori: Jackie Chan, Jackson Lou, Annie Wu
An: 1996
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Prima lovitura a lui Jackie Chan – Police Story 4

Cum ar fi aratat un film cu James Bond, daca faimosul agent 007 ar fi fost din Hong Kong, ar fi fost prea ocupat sa agate femei si sa bea martini si ar fi petrecut infinit mai mult timp batandu-si mar adversarii? Cu Jackie Chan in rolul principal, bineinteles.

Simpaticul actor, maestru desavarsit in tehnica artelor martiale, interpreteaza in acest film exploziv rolul unui superdetectiv din Hong Kong pe care CIA il insarcineaza cu prinderea unei contrabandiste de valuta pe nume Natasha. Banii sunt scosi din SUA si introdusi in fosta Uniune Sovietica unde capul unei organizatii teroriste, pe nume Tsui, ii foloseste pentru a achizitiona de pe piata neagra arme nucleare de la mafia ruseasca.

Jackie in Prima lovitura a lui Jackie Chan online subtitrat isi uneste eforturile cu cele ale servicilor secrete rusesti; si cu cele ale agentului ucrainian Gregor pentru a o lua pe urmele lui Tsui care s-a ascuns in Australia, la sora sa Annie. Aceasta lucreaza la un parc oceanic si foloseste creaturi marine mortale pentru a proteja armele fratelui sau.

Filmul Police Story 4 online subtitrat exceleaza in cascadorii de un grad deosebit de periculozitate realizate in totalitate de Jackie Chan; care nu accepta niciodata sa fie dublat. Cele mai spectaculoase secvente ale filmului includ o cursa dementiala cu snowboard-ul; o bataie cu rechini si o lupta memorabila in care Jackie Chan demonstreaza ca o scara poate fi convertita; la nevoie, intr-o arma mortala.