filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Primul Crăciun – The Star (2017) Online Subtitrat


Regia: Timothy Reckart
Actori: Gina Rodriguez, Christopher Plummer, Keegan-Michael Key, Kelly Clarkson, Oprah Winfrey, Tracy Morgan, Zachary Levi
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Primul Crăciun – The Star

Primul Crăciun online subtitrat urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o zi, el își găsește curajul de a se elibera și în cele din urmă pornește în aventura viselor sale.

În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații înalte. Împreună cu trei cămile sarcastice și unele animale excentrice, Bo și noii lui prieteni urmează „Steaua” și devin eroii neobișnuiți în cea mai bună poveste relatată vreodată – primul Crăciun. Plini de entuziasm și determinare, Bo și prietenii săi se vor confrunta cu cele mai dificile provocări pentru a-și îndeplini visul.

Comedia animată The Star online subtitrat bazată pe credință spune povestea nașterii lui Isus prin ochii creaturilor în povestea biblică iubită – în special; măgarul care a purtat-o ​​pe însărcinată Maria. Star lansează prima remorcă și imagini exclusiv la usatoday.

Walking Dead Steven Yeun vocea lui Bo; un măgar cu convingerea încăpățânată că el este destinat pentru mai mult decât să lucreze într-o moară.

“Am gravitat spre această idee de lucruri mari care vin în pachete neașteptate”; spune Yeun. “Aceasta este o calatorie a eroului. Bo este un magar serios; altruist si fericit. Care vrea sa faca si lucruri mari.”

Vedeți o legătură preistorică Kodi Smit-McPhee cu un lup într-o remorcă exclusivă pentru “Alpha”. Povestea primului Crăciun se îndreaptă cu totul asupra animalelor (chiar mai mult decât 1977’s Rankin / Bass TV special; Nestor de Crăciun cu mahmureală de Crăciun).