filme-online-banner

Printesele razboinice – Warrior Princess (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Razboi
Producator(i): Shuudertsetseg Baatarsuren
IMDB: 4.7
Regia: Shuudertsetseg Baatarsuren
Actori: Otgonjargal Davaasuren, Myagmarnaran Gombo, Myagmar Mondoon

Filmul Printesele razboinice începe pe campul de lupta, un câmp de luptă destul de ieftin caută. Regina Ahno conduce trupele ei, dar vom vedea împușcat-o. Apoi am flashback atunci când ea a fost Printesa Ahno echitatie călare și în competiție cu fratele ei pentru a vedea cine este cel mai bun arcaș. În timp ce merge pentru distanță, ei aproape lovit Grand Lama Galdan. Din fericire, nu violenta vine de la aceasta. Acest lucru ar fi fost ciudat, cum Ahno este în dragoste cu Galdan. Desigur, cele două nu pot fi împreună, pentru că Galdan este un călugăr care a luat un jurământ de celibat. Mai rău încă, tatăl lui Ahno betroths Ahno fratelui Galdan lui, Senge, care să fie rege in Printesele razboinice.

Cu toate acestea, înainte de a Ahno și Senge pot fi căsătoriți, Senge este ucis. Mama Galdan este convins că clanul Tsetsen este responsabil pentru moartea Senge și că împărăția va scădea dacă Tsetsen devine lider. Ea convinge Galdan să renunțe la a fi un călugăr și să ia locul fratelui său pe tronul in filmul Printesele razboinice. Ca urmare, el nu ajunge să se căsătorească Ahno. În ciuda fiica lui a devenit regina, Tsetsen încă parcele împotriva Galdan și Ahno trebuie să aleagă părți. Va fi loială soțului ei sau la tatăl ei.

Acest film vrea în mod clar să fie un film epic, dar pur si simplu nu are ceea ce este nevoie. Aceasta este parțial o problemă culturală. Regina Anho este o persoană reală și evenimentele descrise în acest film este o parte importantă a istoriei mongole. Nu am nici o legătură cu istoria mongolă, asa ca nu a fost la fel de implicat ca un mongol ar fi, sau cel puțin, cineva care știa Regina Anho fost o persoană reală ar fi. Pe de altă parte, în timp ce Warrior Princess este relatărilor unul dintre filmele cele mai scumpe făcute în Mongolia, dar eu nu cred că e un număr extrem de impresionant. Scenele de lupta nu simt epic și este clar realizatorii nu au suficienți bani pentru a trage o scenă cu mii de oameni.