Protectorul Universului – Green Lantern (2011) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 5.6
Regia: Martin Campbell
Actori: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Protectorul Universului – Green Lantern

Undeva în spațiu, într-un univers pe cât de vast, pe atât de misterios, există de secole întregi o forță aparent insignifiantă, capabilă în realitate să dezlănțuie puteri nebănuite. Mesageri ai păcii și justiției, ei sunt soldații, înșiși Protectorii Universului. O frăție de războinici dedicați menținerii ordinii intergalactice, fiecare membru este înzestrat cu câte un inel verde, menit a-i garanta super puteri.

În momentul în care noul inamic, Parallax, amenință să distrugă echilibrul puterii din univers, atât destinul lor. Cât și cel al Pământului depind de cel mai nou recrut, primul om selectat vreodată să facă parte din rândurile lor. Un pilot excepțional, Hal Jordan (Ryan Reynolds) este totodată un tânăr imatur, care dacă va putea să își învingă temerile. Si să își demonstreze abilitățile, va reuși nu doar să îl învingă pe Parallax. Dar să și devină unul dintre cei mai mari războinici Green Lantern. Lupta intergalactică se duce acum în Green Lantern 3D: Protectorul Universului.

În cazul în care nu v-a ieşit încă pe urechi această agitaţie cu efectele speciale vă recomand noul blockbuster. „Green Lantern” asta în condiţiile în care nu mai sunt foarte sigur de chintesenţa acestei terminologii de blockbuster. S-o fi referind la cantitatea de explozii, la cantitatea de efecte speciale? Dacă da atunci se poate presupune că „Green Lantern” este un blockuster. Dacă terminologia mai presupune şi un scenariu puţin mai deasupra mediocrităţii… apăi să vedem.