filme-online-banner

Psihoza 2 – Psycho 2 (1983) film online subtitrat

Regia: Richard Franklin
Actori: Vera Miles, Robert Loggia, Meg Tilly, Anthony Perkins
Anul: 1983
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 113 minute
IMDB: 6.4

Primul lucru este de a pune lui Alfred Hitchcock originalul “Psycho” (1960) direct din mintea ta. Nu va exista niciodată un alt film ca ea, și nu ar putea capta continuare posibil farmecele sale unice. Dacă ați văzut “Psycho” de zeci de ori și poate recita fotografii din scena de duș pe de rost, “Psihoza 2” nu este doar de gând să o fac pentru tine. Dar, dacă poate accepta acest film 1,983 în termenii săi proprii, ca un nou început, și a pus amintirile de Hitchcock în așteptare, apoi “Psihoza 2” începe să lucreze. E prea grea pe teren și prea dispus să trișeze despre complot de a fi cu adevărat de succes, dar are momente, și e mai bine decât media, executați-of-the-moara film slasher.

Premisa filmului este bine-cunoscut pentru studenții de reclame TV filmului. Norman Bates, a fost judecat nevinovat pe motiv de nebunie din nou în 1960, a răspuns bine la tratament psihiatric. El este eliberat. Din cauza unei “retezare bugetul de stat”, cu toate acestea, nu va fi nici de reeducare pentru a ușura tranziția înapoi în sistemul societății, și nu asistent social să scadă în din timp în timp. În schimb, lui Norman tot pe cont propriu – și se mută înapoi în casă gotic ororilor pe dealul de deasupra Bates Motel.

Scene homecoming filmului Psihoza 2, lovi un nerv. La urma urmei, faptul că este Anthony Perkins ca Norman Bates, și că este Bates Motel, și câteva imagini din cariera lunga Sir Alfred au rămas mai mult de neșters gravat în memoria cinefililor. Perkins joacă cu Bates aproximativ la fel ca ultima dată când l-am văzut, cu, probabil, câteva ticuri suplimentare. Dar e un personaj mult mai simpatic acest timp, mai moale, mai mult atenuată. El încă mai este, desigur, la fel de alune ca o prăjitură. El devine un loc de muncă de spălat vase la restaurant local, iar el face prieteni cu o chelneriță pe nume Mary (Meg Tilly), care este de acord să se mute în Bates acasă și Deveniți colegul lui de cameră.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: