filme-online-banner

Psycho 3 (1986) film online subtitrat

Regia: Anthony Perkins
Actori: Anthony Perkins, Diana Scarwid, Jeff Fahey
Anul: 1986
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 93 minute
IMDB: 5.2

Cât de bine ne amintim Norman Bates. Zeci de mii de personaje de film au venit și au plecat din anul 1960, atunci când a făcut prima sa apariție în “PPsycho 3”, și totuși el rămâne în continuare atât de vie în memorie, astfel o imagine clară între toate celelalte care au ieșit de focalizare. Cele mai multe filme sunt de unică folosință. “Psycho”, ne furnizate cu mobilier pentru cosmaruri. “Stimate domnule Hitchcock”, o mama a scris comandantul, “după ce a văzut filmul “Psycho 3″ fiica mea se teme să fac un duș. Ce ar trebui să fac?” Trimite-o la curățătorie, Hitch a sfătuit.

În “Psycho 3” există o lovitură uimitoare care înțelege complet Norman Bates. Până în casa veche gothic horror pe deal, el a găsit un bilet de la mama sa, cerându-i să o întâlnească în cabină Numărul 12. Știm că, deși mama lui ar putea avea conversații frecvente cu el, ea este în stare să scrie el o notă. Norman știe asta. El a umplut el însuși. În timp ce merge pe treptele și de-a lungul partea din față a Bates Motel spre Rendezvous său, camera urmărește, împreună cu el, o lovitură neîntreruptă, și fata lui este o mască spasme de frică.

Fața apartine Anthony Perkins, care este mai bună decât orice alt actor să reflecte demonii din cadrul. Deși expresiile sale faciale în împușcat nu sunt subtile, el nu este overacting; el proiecte, cum ar turbulențelor care aproape ne simpatizează cu el. Și că este secretul real al Norman Bates, și unul dintre motivele pentru care “Psycho 3” funcționează ca un film: Norman nu este un criminal nebun-câine, un Slasher en-gros ca ticăloși amorale ale filmelor Moartă adolescenti. El este în război cu el însuși. El este împărțit. El, Norman Bates, vrea să facă ceea ce trebuie, pentru a fi plăcută și liniștită și să treacă fără notificare. Dar, de asemenea în interiorul lui este vocea mamei sale, cu înverșunare îndemnându-l să-l omoare.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: