PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Pups United (2015) film online subtitrat

Regia: Guy Distad
Scenariu: Nolan Pielak, Willem Wennekers
Actori: Rob Schneider, Mickey Gooch Jr., Kristin Carey
Anul: 2015
Gen: Familie
IMDB: 6.4

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Pups United: Născut după o medie de 63 de zile de gestație, pui apar într-o amnion care este muscat off și mâncat de câine mama. [1] Pui începe să asistenta aproape imediat. În cazul în care gunoiul depășește șase căței, în special în cazul în care una sau mai multe sunt runts evidente, intervenția umană este necesară în mână alimentarea pui puternice pentru a se asigura că runts obține hrană corespunzătoare și atenția de la mama. Pe măsură ce ajunge la o luna de varsta, pui sunt înțărcați treptat și să înceapă să mănânce alimente solide. Mama poate regurgitate hrană parțial digerată pentru pui sau s-ar putea să le mănânce o parte din mâncarea solidă. [2] Câinele mama de obicei refuză să alăpteze în această etapă, deși s-ar putea să-i ocazional asistenta pentru confort.

Pups United: La început, pui petrece marea majoritate a dormit timpul lor și hrănirea de odihnă. Ei gramada instinctiv împreună într-o grămadă, și a devenit dificultate dacă este separată de contactul fizic cu littermates lor, prin chiar o distanță scurtă. [3]

Pups United: Pui se nasc cu un sentiment complet funcțional de miros, dar nu se poate deschide ochii. În primele două săptămâni, simțurile un catelus de a dezvolta toate rapid. În această etapă nasul este organul sens primar utilizat de pui pentru a găsi tetine mamei lor, și pentru a găsi lor Urne de colegii, în cazul în care devin separate de o distanță scurtă. Pui deschide ochii lor cu privire la noua la unsprezece zile după naștere. La început, retina lor sunt slab dezvoltate și viziunea lor este slaba.