PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Puștii de pe strada Harvey – Harvey Street Kids (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Emily Brundige, Brendan Hay, Aliki Theofilopoulos
Actori: Lauren Lapkus, Stephanie Lemelin, Kelly McCreary
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Harvey Street Kids SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10

S01E11

S01E12

S01E13


Review Puștii de pe strada Harvey – Harvey Street Kids (2018)

Copiii fac legea pe strada Harvey, unde trei fetițe îndreaptă lucrurile rele, înghețata e mereu o bună alegere și fiecare zi pare o zi de sâmbătă. Producatorii serialului Harvey Street Kids, Brendan Hay și Aliki Theofilopoulos, care au avut șansa de a vorbi înaintea debutului seriei, au depus mult efort pentru a aduce seria în lumea modernă.

Audrey, Dot și Lotta sunt personaje incredibil de puternice și bine dezvoltate, ale căror personalități distincte vin în așa fel încât să amintească de clasicele de desene animate precum Hey Arnold, The Powerpuff Girls și Ed Edd n Eddy. Audrey, plină de ambiție, cunoștințele obsesive practice și de graniță ale lui Dot și Lotta cu o personalitate mare, lucrează foarte bine împreună într-un efort de a salva cartierul de tot felul de probleme, adesea de propria lor problemă cauzata.

Distribuția de bază este susținută de oameni cum ar fi Danny Pudi, Atticus Shaffer, Gray Griffin, Roger Craig Smith și Dee Bradley Baker, nume de veteran pe care fiecare fan al animației ar trebui să le recunoască.

Singurul lucru mai slab din serie este că mi-a trebuit puțin timp să mă obișnuiesc cu vocile, dar într-un episod sau două este clar că actorii s-au așezat în personajele lor mai mult și chiar au venit să-i întruchipeze. Harvey Street Kids este o serie de distracție, briză comedie-aventură, cu un ritm go-go și un ton focalizat pe acțiune care vă va face să doriți să fiți un copil din nou.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: