filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Puterea imaginației – Imagine That (2009) Online Subtitrat


Regia: Karey Kirkpatrick
Actori: Eddie Murphy, Thomas Haden Church, Yara Shahidi
An: 2009
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Puterea imaginației – Imagine That (2009)

Un om de afaceri (Eddie Murphy), care pare să nu poată ieși de pe trendul descendent al carierei sale, este invitat de către fiica sa în lumea ei imaginară. Aici soluționarea problemelor mai poate aștepta. Tot in aceasta lume isi da seama de importanta familiei avand in vedere renuntarea la slujba pentru a merge la spectacolul fiicei sale. A avut noroc de patron ca si el era familist si pana la urma nu si-a pierdut jobul.

Care ar putea fi publicul țintă al acestui film Puterea imaginației – Imagine That? Aceasta este prima întrebare care-ți vine în minte în timpul vizionării. Adulții nu; pentru că filmul e în mare parte pueril; iar copiii nu; pentru că cei mici sigur nu ar înțelege cu ce se ocupă personajul interpretat de Eddie Murphy și într-un mod și mai sigur nu ar putea agrea discuțiile pe teme financiare purtate în acest film. Atunci care ar putea fi publicul țintă? Cred că nici producătorii sau actorii nu știu să răspundă la această întrebare.

In filmul Puterea imaginației – Imagine That este vorba în esență de o lecție de viață pe care un tată adult o primește de la fiica sa; de care fusese înstrăinat din cauza comportamentului său workaholic. Personajul interpretat de Eddie Murphy se învârte printre indivizi dornici de parvenire; dispuși să calce pe cadavre pentru a obține un post mai înalt sau un salariu mai mare. Poți oare să-i explici propriului copil că nu poți să mergi cu el la cinema sau să asiști la un spectacol școlar pentru că ți-e frică să nu pierzi un contract sau pentru că ești invitat la o ședință plicticoasă și inutilă?