filme-online-banner

Puzzle – Pazuru (2014) film online subtitrat

Regia: Eisuke Naitô
Actori: Kazuya Takahashi, Kaho, Shûhei Nomura, Kokone Sasaki, Ryûzô Tanaka
Anul: 2014
Gen: Thriller, Groaza
Durata: 85 minute
IMDB: 6.2/10 din 110 voturi

Dupa o tentativa de sinucidere prin elev Azusa (Kaho), Shigeo (Shuhei Nomura) școală este zguduit. Dar lucrurile se chiar mai rău, atunci când un grup de băieți mascați preia școală, să dețină un ostatic însărcinată profesor și cere principalului și alte cadre didactice pentru a rezolva un puzzle de ao elibera. Dar mister real este de ce au crezut aceste jocuri crude și sângeroase Puzzle.
Puzzle este unul dintre acele filme în care eu chiar nu știu ce vrea de la mine. Acesta virajele salbatic intre mort grave și incredibil de ridicol și povestea este doar ciudat.
După cum se dovedește, Puzzle este un film viol-răzbunare, un gen în general serios problematic, dar una în care cel puțin o femeie violata, in Puzzle, devine unele agenții de spate prin uciderea off agresori ei. Bine. În acest film nu este supraviețuitor Azusa face răzbunarea, este o (masculin) coleg Shigeo, care nu prea o implice în planurile sale de a face dreptate, forțând-o (din nou) să facă parte din ceva ce pot sau nu pot a vrut să fie o parte a.
Sau cel puțin eu cred că ceea ce se întâmplă. Filmul are, de asemenea, obiceiul iritant de sărituri în timp foarte mult și într-un mod foarte murdar, așa că nu se poate exclude cu adevărat că aș fi pierdut ceva. Cum am ratat explicația de ce le-ar ataca profesor gravidă (aparent ea a luat bani să tacă despre viol) și a trebuit să fie informat de către un prieten, după filmul. [Ceea ce nu explică de ce ar ucide persoana cu siguranță cel mai nevinovat implicate – copilul ei in Puzzle. Deși am putea argumenta, desigur, dacă un copil nenăscut, chiar dacă în a 8-a / luna a 9-a de sarcina, este o persoană sau nu.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: