filme-online-banner

Rămăşitele – Residue (2015) film online subtitrat

Gen: Groaza, Mister
Scenariu: John Harrison
IMDB Rating: 5,0
Regizor(i): Alex Garcia Lopez
Actori: Natalia Tena, Iwan Rheon, Jamie Draven

Alex Garcia Lopez are unele prerogativelor TV solide având numeroase episoade regizat de Misfits, Utopia si Secret Diary of a Call fată. Debutul său film, Rămăşitele, este un fel de curiozitate fiind nu numai o caracteristică care a primit ediție limitată din Marea Britanie, dar care poate fi, de asemenea, privit ca o mini-serie pe Netflix. Vorbeste despre acoperind toti cei care te bazele simultan.
Scris de John Harrison, Rămăşitele, a cărui carieră se referă la toate nuantele de divertisment din Amintiri din cripta până la Dinosaur Disney, Rămăşitele vede o mare parte a unui oraș nespecificat britanic în carantină după o explozie într-un club de noapte. Guvernul, vina explozia pe abandonat de stocare armelor chimice sub club, evacueze toată lumea în cadrul într-o anumită milă pătrată; acoperind fiecare inch de ea în plastic și înființarea unui gardian înarmat în jurul parametrului. În ciuda emiterea de guvern care contaminarea este conținută, cetățenii au fugit, iar cele care rămâne o facă în umbra tragediei.
Trei dintre aceste persoane se numără fotojurnalist Jennifer Preston (Natalia Tena), iubitul ei, Jonas (Iwan Rheon) care lucrează pentru Ministerul de Interne – chiar cei care înființat carantina – și Levi (Jamie Draven) un detectiv care a pierdut fiica în explozia. Jennifer a luat la fotografierea viața de zi cu zi a celor care trăiesc în jurul valorii de parametrul de zona de excludere. Atunci cand subiectii ei începe moarte groaznic, ea crede moartea poate conectat la o umbră care apare în toate fotografiile ei. Investigații ei o duce la Levi, care investighează una dintre decese însuși. Jonas între timp este preocupat de ce șefii lui nu par dispuși să facă nimic despre excluderea afara de a spune publicului ca totul se va rezolva în cele din urmă. Ca trei rulare continuare în gaura de iepure, acestea se încadrează în controlul de oameni secrete în cluburi secrete care doresc adevărul să fie ascunse.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: