PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Rapire in Cleveland – Cleveland Abduction (2015) film online subtitrat

Regia: Alex Kalymnios
Scenariu: Stephen Tolkin
Actori: Taryn Manning, Raymond Cruz, Katie Sarife
Anul: 2015
Gen: Crima
IMDB: 7.4

Realizatorii lupta pentru a găsi caracteristici mântuitoare în incomode si claustrofobic “Rapire in Cleveland” o poveste dezgustătoare de brutalitate și viol care personajul principal a îndurat timp de mai mult de un deceniu. Stele Taryn Manning ca Michelle Knight, în vârstă de 21 de ani mama singur răpit de Ariel Castro, și a avut loc împreună cu alți doi fete tinere într-o casă în care le-a abuzat în mod obișnuit. Bazat pe cartea lui Knight, filmul Rapire in Cleveland urmărește un sentiment de ridicare în ea și care au supraviețuit calvarul și de a depăși victimizare ei, dar pentru cei chiar de la distanță familiarizat cu faptele, este dificil de a face un caz pentru vizionarea.

Introdus în 2002 încearcă să-și recâștige custodia fiului ei de la asistenta maternala, Michelle este într-o astfel de grabă pentru a fi la timp pentru o întâlnire cu lucrătorii sociali despre asigurarea întoarcerea lui ca ea este de acord să accepte o plimbare de la cineva știe vag, Castro ( “Breaking Bad lui” Raymond Cruz). El purcede să o ademenească în casa lui cu promisiunea unui catelus gratuit pentru băiat, înainte de a bate-o afară, hogtying ei și suspendarea trupul ei pe jumătate goi de la sol prin fire.

“Eu pot face ce vreau cu tine,” el șuieră, și continuă să dovedească punct, chiar familia distractiv jos în timp ce ea rămâne trussed un etaj mai sus.

Lucrurile nu se poate mai bine de acolo, ca încercările Michelle lui de a scăpa sau vecinii de alertă sunt îndeplinite cu o cruce chiar de la tormenter ei. Castro răpește apoi două fete tinere (jucat de Samantha Droke și Katie Sarife), care caută Michelle să încurajeze și să protejeze, chiar ajutând pentru a oferi copilului cuiva.

Regizat de Alex Kalymnios de la un scenariu de Stephen Tolkin, filmul Rapire in Cleveland (care poartă frecvente “discreția Viewer” avertismente) este liber și sumbru. Cu toate acestea, la fel de oribil cum este, cu Cruz aducând un sentiment de nebun amenințare, imprevizibil la Castro, la 70 minute sau cam asa ceva de timp pe ecran cronică cei 11 ani petrecuti ca Knight prizonierul reuși cumva să se simtă ca prea mult și nu suficient de aproape toate la dată.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: