filme-online-banner

Râul – The River (1984) film online subtitrat

Regia: Mark Rydell
Actori: Scott Glenn, Sissy Spacek, Mel Gibson, Andy Stahl, Billy Green Bush
Anul: 1984
Gen: Drama
Durata: 122 minute
IMDB: 6.1/10 din 3411 voturi

“Râul” are unele probleme de bază, oricum, dar ar fi putut parea ca un film Râul mult mai proaspătă în cazul în care nu au fost, după cum toată lumea știe de acum, al treilea din “Salvați ferma” filmele de la Hollywood a lansat din septembrie trecut. Ca și “Locuri în inimă” și “Țară”, se spune povestea de curajos fermieri, incapatanat care nu sunt determinate să-și piardă teren familia lor bancherii.

Fermierii din acest film Râul au propriile lor provocare unică – ferma este lângă un râu care tinde să se reverse – dar “River” are, de asemenea, multe în comun cu filmele anterioare, inclusiv două scene importante, care sunt uimitor de asemănătoare cu cele din “Țară”. Este un fel de glumă cosmică rău pe factorii de decizie de “River”, care a muncit din greu și cu seriozitate în ceea ce este, în esență, un film Râul bun, care vine al treilea în parada.

Filmul conține o performanță inimă de Sissy Spacek ca soția agricole; o performanță adecvat de Mel Gibson ca soțul ei, și o performanță scena furtul de Scott Glenn ca finantator local care vrea sa cumpere tot terenul din vale, baraj râu, și pentru a genera unele locuri de muncă cu o putere hidro-electrice ieftine. (Defect crucial în complot filmului este că ideile lui Glenn, care se presupune că-l pe tipul rău, sunetul ca bunul simț simplu face.)

Ca se deschide filmul, Gibson se lupta râu și aproape este prins și înecat sub un buldozer. Ne amintim scena de deschidere în “Țara”, în cazul în care fiul familiei aproape este sufocat într-o sarcină răsturnat de cereale, și “River” sufera în comparație: Un personaj secundar ar putea fi ucis într-o scenă de deschidere, dar cu greu de sex masculin plumb.