PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Râuri de Purpură 2 – Les Rivieres Pourpres 2 (2004) film online subtitrat

Alt titlu: Crimson Rivers 2
Regia: Olivier Dahan
Actori: Augustin Legrand, Cyril Raffaelli, Jean Reno, Benoît Magimel, Michaël Abiteboul
Anul: 2004
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 97 minute
IMDB: 5.9

Într-o noapte furtunoasă întuneric în Lorena in “Râuri de Purpură 2”, un nou frate vine să se stabilească mănăstire locală montaniste. În ciuda protestelor tatălui superioare, el a ales camera de celule 13 a mănăstirii, care nu sunt utilizate în mod normal de către superstiție, dar ca el a tras crucifixul său pe peretele de sânge iese și sol obiect de cult. A doua zi, comisarul Niemans întors recent din misiunea sa în Alpi, și o echipă de teren medico-legale la mănăstire și descoperi un cadavru de fapt imună spatele zidului celulei 13. Identificarea victimei Niemans direcționează rapid la o comunitate mică de credincioși din regiune, foștii proprietari ai mănăstirii montanistă, și ai căror membri sunt împrăștiate, sau au dispărut.

Aproape în același timp in “Râuri de Purpură 2”, o serie de crime comise sălbatice loc toate de oameni ciudați imbracati in Bures Monk. Crimele par la prima vedere nu au nici o legătură unul cu celălalt, până când căpitanul Reda si echipa sa, a revenit, de asemenea, un deosebit de musculos lookalike de conducere reversibil misiune a lui Isus, răniți și deliranta. Omul a fost dus rapid la spital, dar starea sa mentala previne orice interogatoriu.
Cina cea de taină a lui Leonardo da Vinci. Într-o vizită la spital, căpitanul Reda găsește față în față cu o persoane Bure misterios atunci când vine vorba de a deconecta respiratori “Isus”. Urmează o urmărire violent între individ, condus de o tărie incredibilă și agilitate, și Reda care, în cazul în care se ridică să-l o vreme, în cele din urmă a recunoscut înfrângerea și din putere, să alunecare suspect.

La intoarcerea la spital, Reda cade de data aceasta pe comisarul Niemans, până urmele cadavrului mănăstirii, a condus în cele din urmă acasă soția unuia dintre dispărut, care la rândul său, dat el un fotografie în care toți membrii comunității sunt reprezentate: cei doisprezece membri ai acesteia sunt deținute în mod similar cu pictura de Cina cea de Taină.