filme-online-banner

Reaper (2014) film online subtitrat

Regia: Wen-Han Shih
Scenariu: Mark James, James Jurdi
Actori: Danny Trejo, Vinnie Jones, Jake Busey
Anul: 2014
Gen: Crima, Groaza, SF
IMDB: 5.1

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

O tânără zgudui-drumeții drum spre California, dar de-a lungul drum intenționează să se facă un pic de numerar de la străinii ea întâlnește. Nu este mult timp înainte ca ea se trezeste intr-o situatie lipicios la un hotel a luat la. Dar asta nu este singurul ei griji, ca un deținut deathrow a scăpat de execuție și sa angajat într-o sindrofie crima, cu atracțiile sale setat ferm pe hotelul ca următoarea loc pentru a face ravagii.

Partea road movie, parte a criminalității film Reaper și o parte de supravietuire de groază, cu un indiciu de sci-fi, Reaper este o distracție încă defecte B-film care e de caractere și performanțele sunt mai interesante decât parcelei actuale. Terenul în sine este menit să se concentreze pe faptul că a Reaper, un lider cult care a reușit să scape de scaunul electric și manuieste acum puteri speciale electro pe care le folosește pentru a șoc victimele sale. Cu toate acestea, Reaper apare pentru scurt timp o dată pe a treia cale prin film și apoi la sfârșitul anului, cu o poveste lame care este prea prostie de înțeles. Terenul mai interesant revine tânăra încrezător (Shayla Beesley), care trece prin mai multe nume includ Sheryl, Sarah și Natalie. La început am cred că ea este o femeie fără apărare tânără fiind prada de un vânzător de excitat beat Bill (o FAB Jake Busey), care dă “Sheryl” un lift. Dar în curând se dovedește că Sheryl este mai mult decât capabilă să apere ea și este, de fapt cel care face vânătoare, așa cum au fost. Această alegere a carierei sale pune pe același drum ca și Brad (James Jurdi), un gangster filtru afacere, și Jack (Brill Danny Trejo), un furnizor de droguri. Calea lui Brad este pus în mișcare de către șeful său Rob (Vinnie Jones), care dă șansa lui Brad final broker o afacere după ce a greșit două. Dar nici una dintre ele sunt un meci pentru Reaper?

Hotelul Last Chance este, de asemenea, una dintre vedetele de film Reaper în felul său mic. Hotelul, la fel ca Psycho lui Bates Motel, este acasa, la un recepționer înfiorător nume Caine (Justin Henry), care vorbim religioase și capac de vârf eblazoned cu cuvântul “Pocăiți-vă” ar fi fost suficient pentru caracterele să se gândească de două ori. Cu camere situate în fiecare dintre camerele hotelului, există întotdeauna un sentiment de ceva mult mai sinistru care apar în interiorul hotelului pe lângă Reaper, dar, din păcate nu există. Hotelul acționează ca o închisoare pentru scenele de supravietuire ale filmului să aibă loc și în această privință, face o treabă destul de decent.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: