filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

[Rec]³ Génesis (2012) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Luiso Berdejo, David Gallart
IMDB: 5.0
Regia: Paco Plaza
Actori: Leticia Dolera, Diego Martín, Ismael Martínez


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis [Rec]³ Génesis

Acest al 3-lea film din seria [REC] este un omagiu la adresa filmelor anterioare, însă numai până când o ia în cu totul altă direcție. În această parte, virusul lovește pe neașteptate într-un grup de nuntași. Rezultatul este dezastruos.

Inceputul filmului [Rec]³ Génesis online subtitrat este in genul celor precedente din seria REC iar ideea centrala de la care pleaca totul mi se pare originala si nu cred ca a mai folosit-o cineva in alt film. Ma refer desigur la nunta si acel unchi care vine infectat si in timp se imbolnaveste rau de tot si e mult pana musca o persoana ca mai apoi sa se declaseze o frenezie de muscaturi.

Scenariul este facut pe genunchi; de un amator. Multe chestii nu se leaga. Tot timpul in film arata ca doar unchiul este infectat si totusi dupa ce musca prima persoana; apar din toate colturile alte persoane infectate care la randul lor ataca pe altii.(probabil au vrut sa grabesca actiunea filmului; sa nu se plictiseasca cei care il vizioneaza)

Si nici nu stiu unde sa ii incadrez. Ba sunt foarte sprinteni/atletici si sar de la mari inaltimi; ba merg incet de tot si scutura din toate membrele; de lasa impresia ca sunt zombii; ba ca nu pot intra in biserica si nu le place apa sfintita; ducand cu gandul ca sunt demoni(pana la urma am ajuns la concluzia ca sunt un fel de oameni posedati cu accente de zombie; condusi de o fiinta malefica).