filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

[REC] 4 Apocalipsis (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Jaume Balagueró, Manu Díez
IMDB: 5.4
Regia: Jaume Balagueró
Actori: Manuela Velasco, Javier Botet, Paco Manzanedo


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis [REC] 4 Apocalipsis

Filmul se dorește a fi un nou sequel al lungmetrajului de succes [REC], regizat de unul dintre cei doi realizatori ai primelor două părți, Jaume Balaguero. În același timp cu Apocalypse, celălalt regizor, Paco Plaza, va realiza un alt film [REC], intitulat Genesis.

Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.

Filmul [REC] 4 Apocalipsis online subtitrat se deschide (aparent) momente după încheierea Rec 2. Clădirea din apartament se întoarce să creeze scenariul înainte ca filmul să se deplaseze spre interiorul unui petrolier înghesuit; cu aproape nicio tranziție. Prin acest lucru; Balagueró trece într-un mod maestru o etapă claustrofobă pentru alta; fără a oferi vreodată un moment de ușurare audienței sau personajelor; orice amânare.

Dupa o prima actiune de ardere lent; actiunea incepe in viteza inalta; asa cum ni se spune speranta de salvare; sau distrugerea virusului se afla pe buncarul de petrol. Balagueró este un adevărat film de groază; iar Rec 4 este plin de referințe din toate genurile: filme (Aliens; RE; Deep Impact) și jocuri (RE Revelations).

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: