filme-online-banner

Recep Ivedik 2 (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Togan Gökbakar
Actori: Sahan Gökbakar, Gülsen Özbakan, Efe Babacan
An: 2009
Gen: Comedie
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Recep Ivedik 2 (2009)

Recep primeste un loc de munca si incearca sa-si gaseasca o sotie care sa-i placa bunicii bolnave.

Recep Ivedik este una dintre cele mai bune personaje create de televiziunea turcă și cinema în ultimul timp. El reprezintă un caracter urban oportunist, egoist, arogant, insensibil, enervant. Într-o zi obișnuită din Istanbul, vedeți astfel de personaje sub forma unei doamne care conduce un jeep în timp ce utilizează telefonul mobil și încălcând regulile de circulație și punând pe alții în pericol, sub forma unui manager care îi umilește subordonații sau un cumpărător care strigă la casier.

Când am văzut pentru prima oară acest personaj, am crezut că am găsit-o în sfârșit pe Homer Simpson. Cu marketing inteligent, glume bune, scripturi bune, puteți folosi acest personaj în fiecare zi de ani de zile cu o popularitate foarte mare. Cu toate acestea, încă o dată lăcomia a ucis gâsca ouălor de aur.

Din nefericire, acest film a fost absolut o dezamăgire cu un scenariu foarte rău, glume urâte, iritând un personaj îngrozitor de bunica, povestire proastă, direcționare slabă, cinematografie proastă și pierdere de timp. În mod vădit nociv pentru copiii de toate vârstele. Remorcile sunt mult mai bune decât filmul în sine.