filme-online-banner

Rechinii ucigasi – Deep Blue Sea (1999) Film Online Subtitrat in Romana


Dr. Susan McAlester (Saffron Burrows) din Rechinii ucigasi – Deep Blue Sea online subtitrat, e pe cale sa faca o descoperire revolutionara si sa gaseasca solutia pentru regenerarea celulelor encefalice si un tratament pentru vindecarea bolii Alzheimer. Dar pentru a-si atinge scopul, Susan face experimente pe rechini, modificandu-le succesiv structura ADN-ului, facandu-i mai inteligenti, mai rapizi, mai periculosi si transformandu-i din animale de prada in monstri insetati de sange si mai ales de razbunare.

Rechinii ucigasi – Deep Blue Sea online subtitrat isi are aspectele pozitive si negative iar eu sper sa le ating pe toate. As incepe cu cele pozitive. In primul rand filmul nu mai este unul in care rechinii apar de nicaieri pe litoral in sezonul estival facandu-si buhuhu-ul cu turistii.

In cazul de fata rechinii in numar de trei sunt rezultatul unui experiment biologic prin care le sunt administrati diversi steroizi pentru a le creste masa astfel incat sa poata fi recoltati mai multi neuroni care mai apoi sa ajute la crearea unui leac impotriva bolilor sistemului nervos, motivul nobil. Crescandu-le masa, li se dezvolta si capacitatea de a gandi… there you go, rechini super-inteligenti.


Regia: Renny Harlin
Actori: Thomas Jane, Saffron Burrows, Samuel L. Jackson
An: 1999
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: