PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Recompensă cu bucluc – The Bounty Hunter (2010) Online Subtitrat


Regia: Andy Tennant
Actori: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez, David Costabile, Siobhan Fallon
Anul: 2010
Gen: Actiune, Comedie, Romantice
Durata: 110 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Recompensă cu bucluc – The Bounty Hunter (2010)

Milo Boyd (Gerard Butler), un agent de recuperare fără noroc, primește în sfârșit misiunea vieții lui: i se cere nici mai mult nici mai puțin decât să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încerca să scape de închisoare. La început, el crede că va câștiga extrem de ușor banii de recompensă, dar când Nicole îi fuge printre degete, pentru a urmări o pistă în legătură cu mușamalizarea unei crime, Milo își dă seama că nu-i va merge de loc ușor cu Nicole.

Foștii soți se războiesc continuu unul cu altul – până când ajung în situația de a fugi mâncând pământul pentru a-și salva viața. Ei crezuseră că legămintele de căsnicie – de iubire, respect și supunere – erau cel mai greu de respectat, dar s-au înșelat amarnic – să reușești să te menții în viață pare acum un lucru cu mult mai greu de realizat. Lui Andy Tennant (Hitch, Sweet Home Alabama) îi aparține regia filmului.

Columbia Pictures prezintă în asociere cu Relativity Media o producție Original Film, un film de Andy Tennant, The Bounty Hunter (Recompensă cu bucluc). Rolurile principale sunt interpretate de Jennifer Aniston, Gerard Butler, și Christine Baranski. Regia – Andy Tennant. Producția aparține lui Neal H. Moritz. Scenariul este semnat de Sarah Thorp.

PortalulTauTV.com
Recompensă cu bucluc - The Bounty Hunter (2010) Online Subtitrat in Romana

The Bounty Hunter (2010)

Editor's Rating:
4