PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Refugiu pentru viata – Safe Haven (2013) Online Subtitrat


Inspirata din romanul cu acelasi titlu al autorului Nicholas Sparks, drama romantica Refugiu pentru viata – Safe Haven este povestea lui Katie Feldman, o tanara care s-a eliberat dintr-un mariaj nefericit si fuge din calea unui fost sot violent si abuziv, refugiindu-se in oraselul Southport din Carolina de Nord.

Desi nu mai are incredere in barbati si prefera sa pastreze distanta fata de localnici pentru ca nimeni sa nu ii afle secretele, Katie lasa garda jos si se imprieteneste cu vorbareata vecina Jo si cu proprietarul de magazin Alex Wheatley, devenind din ce in ce mai atasata din punct de vedere afectiv de barbatul caruia i-a murit sotia si care isi creste singur cei doi copii.

Alex are o fire blanda si iubitoare si ii este loial, dar Katie ezita sa mai acorde o sansa iubirii fiindca se teme in continuare pentru siguranta ei si a persoanelor dragi. Jo o invata insa ca este preferabil sa riste, sa infrunte problemele din trecut si sa se implice intr-o noua idila decat sa ramana singura si sa priveasca tot timpul cu spaima peste umar.


Regia: Lasse Hallström
Actori: Julianne Hough, Josh Duhamel, Cobie Smulders
An: 2013
Gen: Drama, Romantice, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare